Ahoj,
před 14 dny mi publikovali cache [cache]GC38GMD[/cache] a stále čekám na FTF. Dejte si někdo novoroční předsevzetí ![]()
Packy
No, chci vidět jak jí budeš udržovat. Jak se Ti povedlo přesvědčit RW aby byla schválená? ![]()
Pokud se najde někdo místní na údržbu, tak by nemusel být problém. Na FTF bych tam vyrazil, ale musím zrovna strojit stromek. Snad příště ;).
No, s ohledem k aktivitám, které v regionu vyvíjíme je na několik příštích let údržba zajištěná … no a až to nepůjde, tak zavřeme krám. Ale to místo je natolik krásné, že by byl hřích tam krabku nedat - navíc je v severním Súdánu velmi málo keší, tak jsem trochu "zahustil" - vlastním teď 1/4 sudánských keší ![]()
Packy
Když mě tam ráno odvezeš a večer zase přivezeš domů, tak ti to FTF tam odlovím ![]()
To zní dobře. Jedu taky (klidně budu druhej :D)
14 dnů ?? Bah, to nic není, moje earthka [cache]GC23BZK[/cache] čekala na FTF rok a půl a tradička [cache]GC2BC0T[/cache] rok …
![]()
Sakra nadherny mista! ![]()
v tom pripade ja se hlasim na TTF ![]()
Klidně budu čtvrtý a s návratem nepospíchám.
Hezky jsi nam dal vedet, kam jsi se az pri sve praci dostal ![]()
Protoze dobre vis, ze od nas asi FTF cekat nemuzes, co?
Že by bonusovka k Zaniklým obcím? ![]()
BTW V.Cílek je taky kačer?
viktorka napsal/a:
Hezky jsi nam dal vedet, kam jsi se az pri sve praci dostal
Protoze dobre vis, ze od nas asi FTF cekat nemuzes, co?
Ahoj,
proc by to bylo nemožné? Koukni na [cache]GC1ABPR[/cache] nebo [cache]GC22YMK[/cache] - log z CR i ze Saska. Ale pravdu mas, ze jsem chtěl místní kačerstvo malinko "popíchnout" ![]()
Arogant napsal/a:
Klidně budu čtvrtý a s návratem nepospíchám.
No, ono není jen tak se do Súdánu dostat. Je potřeba zajistit vízum a očkování (a že jich je).
Já si tam s sebou vezl techniku (totálku, GPS - geodetickou a Garmina) - trvalo mi tři dny než jsem oběhal úřady, aby mi povolili vstup a použití techniky
Pro zhýčkaného českého kačera je tam totálně geo-pusto, jsem rád, že jsem se tam dostal na jednu krabku.
P.
Stranger42 napsal/a:
Že by bonusovka k Zaniklým obcím?BTW V.Cílek je taky kačer?
Bonusovka k Zaniklým obcím v klidu spí pod sněhem v Krušných horách
Václav Cílek kačer není, ale o problematiku se celkem zajímal ![]()
Tak mě tam taky hoďte B)
Ale chtělo by to vyrazit, jsou tam hned tři vedle sebe…? cca 1nález na týden, to je hustota co? Zkusím to ještě vykoumat co by se s tím dalo dělat, ale vidím to bledě.
Když nebudete spěchat a klidně budu až desátý ale musíte počkat do tmy chci si udělat FTFADN
Ono občas není nutné jezdit za dlouho dosud neodlovenými kešemi moc daleko.
Tahle [cache]GC1QX7Z[/cache] v Rakousku čekala na FTF 16 měsíců a pokud tam někdo letos po zimě udělá STF, tak to bude po třech letech od publikace (první (zapsaný) pokus o FTF byl po více jak roce). Přitom to není nějaký vyslovený extrém vyžadující lezecké vybavení, jen trochu výšlap v turisticky hojně navštěvované oblasti.
Zde http://aj-gps.net/notyetfound je žebříček rakouských keší, nejdéle čekajících na FTF. Otázka je, jak jsou na tom ve skutečnosti ty první, mohou být ztracené ještě před publikací nebo prvními pokusy o FTF. Ale bývají tam keše řadu měsíců až cca rok, které pak jsou nalezeny: např. [cache]GC1YW9K[/cache], pouze cca 500m od horní stanice dachsteinské lanovky, nalezená po skoro deseti měsících.