GCM a kyslí (O2)

…tak nějak jsem nedávno přešel s telefonním číslem od T-Mobile k O2. Jelikož jsem byl zvyklý na dlouhé SMS tak jsem se nehodlal smířit s tím že O2 umí jen 60 znaků a hledal jsem náhradu za registrovanou bránu u T-Mobile.

…a světe div se, našel jsem - SMS brána 1188. Stačí se zaregistrovat, vleze tam 160 znaků a na konci je přilepený kousek reklamy

…takže se chci zeptat - když už se dokázalo využít brány u T-Mobile, nešlo by využít i této brány pro O2?

Ahoj,

tu branu mam implementovanou… bohuzel maji tam velice pitome omezeni na pocet odeslanych SMSek, ktere jak se jednou presvihne, tak to pak po neznamou, ale velice dlouhou dobu (minimalne tyden) chce pri kazdem odeslani SMSky opsat kod, coz se spatne automatizuje.
Takze bohuzel, O2 SMS brana nebude. Mrzi me to, ale O2 hazi tak neskutecne klacky pod nohy, ze to proste neni resitelne.

Nix

…díky za rychlou reakci, beru na vědomí :frowning:

O2 jsou sebranka… nemám slov :confused: až mi vyprší smlouva tak hodlám utéct…

Kam utéct? Z bláta do louže? :slight_smile:
Naše firma zase hodlá utéct od T-mobile.

Uz jsem na to kdysi navadel, tak vyuziju prilezitosti a budu otravovat znovu. Neslo by pro Kyslikare dat moznost odeslat dve sms? V kazde by se nastavilo neco jineho, takze by bylo aspon 120 znaku. Reseni nic moc, ale kdyz to jinak nejde.

Hamaci: to si nevybereš :smiley: …ale fakt je, že o2 podporuje spíš firmy a živnostníky. Já to asi vidím na Vodafone… nebo simku prostě zahodím a bude to!