Minulé téma je již uzamčeno. Funguje vám geomail na gcm.cz? Mě se všechny majly vrací zpět.
Mne taky, tedy az na jednu smsku co dorazila…
Dík, asi se na tom ještě tedy pracuje.
Na mobil nic nedorazilo, na mailu mam 2 nove kese, takze asi to ma jeste mezery ![]()
Mně teď několik keší přišlo, ale LAT a LON má jen otazníky? Takže běží, ale zřejmě moc nefunguje. ![]()
Teď mi přišla první smska, uvidíme jak dál. Zřejmě to byl větší problém.
Mozna lepe psat rovnou me nez na forum
Vcera se neco rozbilo, a ja se az dneska vracel z dovolene, takze jsem to nemohl dat do poradku hned. Uz to tak nejak ± funguje, ale jeste si s tim zitra budu behem dne hrat, nicmene by to mely byt jen chvilkove vypadky.
A jinak - jeste k minulemu tematu… skutecne to bezi u me doma, ted zrovna mam server pul metru od hlavy na stole
Ale normalne je trochu vic uklizeny, to jen ted kdyz jsem zjistoval (neuspesne) co se to vcera stalo.
S horkem potize nema, vzhledem k tomu co tam je za zelezo tak to je na vysoke provozni teploty zvykle
Pravdepodobne vcera system uz chtel restartovat, po skoro roce bez restartu a nekolika "zivych" upgradech (libc apod.) uz se to asi sesypalo.
Ahoj,
chtěl jsem ti psát přímo, ale nějak jsem na tebe nenašel majla. Buď jsem blbě hledal, nebo jsem neviděl. Proto jsem se ptal přes fórum a doufal, že se ozveš. Jinak dík za tuto bezva službu..
Teda, takovych silenych mysterek tu mame, a tobe dela problem najit na me kontakt ![]()
No jo no, co naděláš. Prostě jsou i tací jako já. ![]()
Chtěl bych se registrovat na gcm.cz ale potřebuju pozvánku. Pošle někdo?
Mohl bych také požádat o pozvánku? Vyměním za pozvánku na gmail (otázka jestli jsou vůbec ještě potřeba).
Díky moc ![]()
na Gmail už dávno není potřeba ![]()
Funguje vám aktuálně GCM.CZ?
me fachci vpohode:)
Prosim, prosim smutne koukam … pozvanecku na geomail… Predem nekomu sve nehynouci diky … nic si za to nekoupite, ale udelate mi radost ![]()
Poslal vy mi někdo prosím pozvanku na gcm? Byl bych moc rád.
Tak, zdá se, že server gcm zase vypadl, vůbec nenaběhne stránka, děje se to i vám?
kelisovka: mas recht, nefunguje to:(