Tak koukám jak jojo. Chvíli jsem tu nebyl a teď, když jsem chtěl disablovat tuto keš, ani se nepřihlásím a vybafnou na mě nové stránky (podle mně horší už tím, že jsou jiné) a zmizela cachemapa a možnost stažení kešek. Geocaching.com použil osvědčenou taktiku „switch and bait“, takže kdo nemá PM, ani si teď neškrtne. Mě už taková hra nezajímá, své kešky nechám dožít a volný čas budu trávit jinak, alespoň dokud se čeští geocacheři kolem GC.CZ nedohodnou a neosamostatní se od imperialistů z GC.COM
Nene, pribyly emoticony, coz jednoznacne pozitivni, protoze se muze clovek bez zbytecnych slov vyjadrit treba takhle: [8-)]
No flame, ale od loňského července, kdy jsi našel svoji posledni keš, jsi byl zmrazen a teď jsi se zase objevil na světě? Ještě se prosím raději pořádně rozhlédni. Existuje mnoho dalších možností, jak se dozvědět o keškách, i když už není mapa na GC.cz a nechceš být Premium member. Lidí bez PM je většina, a přitom spokojeně žijí a hledají.
Jinak rozhodnutí samozřejmě nechávám na tobě. Jen mě trochu pobavil tento kategorický závěr, když svůj volný čas viditelně trávíš jinak už tři čtvrtě roku :)
Cache Ora et labora by byla škoda, přimlouvám se za její obnovení. I když možná raději vně objektu, aby nebyla tolik na očích.
Co je to staré stránky?
to vážně neznám a nepřipadám si nějak ochuzeně. I bez PM a “starého” GC.cz žiju v poklidu a lovím uplně bez problému. Najít si cache na GC.com není žádněj probléma a plánovat cache along the round zvládnu taky, sic to dá trochu práce, ale…Prostě si nemyslím, že je něco špatně. Ostatně oddělit se od GC.com bych neviděl jako přínos.
No, právě že jsem 3/4 roku nemohl pořádně chodit, protože mi to zdraví nedovolovalo, a teď jsem se chystal znova začít a ejhle, nestáhnu si ani gpx seznam keší. Podle všeho nejde stáhnout ani z gc.com, pokud nemám PM. A zadávat jednu kešku po druhé ručně, na to jsem stále ještě příliš sexy... Naštěstí jsem si absťák odbyl už loni na podzim, takže teď už to snad bez této hry nějak přežiju. Budu chodit do přírody s noťasem a na zajímavých místech si sednu a odehraju World of Warcraft :-) Tam mi Blizzardi za ty čtyři stovky alespoň nabídnou něco víc, než jen zadarmo získaná data, jako pijavice z gc.com Ale jasně, je to jen můj menšinový názor, nechci dopadnout jak Čunek, takže no flame.
GCPDB3 Ora et labora zkontroluju a pokud existuje, tak ji enabluju a pokud je fakt ukradená, tak půjde do geo-nebe ke svým kámoškám Doutné skále, Křemílkovu domečku a Brněnské hvězdárně.