GCvote -- posílání hodnocení

Ahojte,

přijde mně, že se nám to GCvote začíná nějak rozmáhat a tak jsem se začal škrabat na hlavě, jestli nejdou posílat hlasy i přes můj oblíbený GeoGet. Co jsem hledal, tak jsem jen našel makro, které hodnocení stáhne, ale možnost hodnotit tu není (jako např. hodnocení pro GC.CZ).
Neplánuje se něco takového i pro účely GCvote?

Používám Operu a pro tento browser není žádný plug-in na hodnocení, jako pro ostatní prohlížeče :frowning:

Planuje. :wink:

Super! A ideálně teda aby to bralo do úvahy to, co už sem hodnotil na gccz a mam v db. :slight_smile:

chci to udelat tak, ze hodnotis jen jednou, a jen si vybres, do jakych hodnoticich systemu to chces poslat.

No vida – trefil jsem do černého :slight_smile: Díky za pozitivní info! Hodně zdaru přeji/přejeme.

No, nejlépe, kdyby to poslalo hodnocení do obou systémů :slight_smile: Ale předpokládám, že s tím se počítá, to by bylo skvělé…
Předem díky za námahu a vytvoření makra…

Ano, to je cil.

Díky za odpověď, těším se. :slight_smile:

Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jak to vypadá s plánovaným hodnotícím plug-inem. Velice by se mi hodil. A myslím, že by ho uvítala řada lidí :wink:

A zároveň bych se chtěl zeptat, jestli by nebylo možné rozšířit současný gcvote plug-in o to, aby do tagů doplnil má již provedená hodnocení na gcvote.