GCXJRT San Francisco - archived

[cache]GCXJRT[/cache] byla z osobních důvodů neadoptovatelná. Nemohl jsem ani změnit místo uložení. Cache by ztratila pointu.

Za těch 175 nálezů během 1,5 roku existence mockrát děkuju! Místo je volné :wink:

Škoda, měl jsem ji vyluštěnou už několik měsíců a jen čekal, kdy tam v příhodném dni nebude nikdo sedět :frowning:

Tak ještě jednou díky za pěkný bodík. Luštění bylo takové nostalgické…budiž jí archiv lehký.

Škoda, taková byla pěkně vymazlená :frowning: San Francisco je tedy mrtev, Vivat San Francisco!!!

Tak jsem byl poslední, kdo ji měl v ruce. Byla to strašná sranda… viz log. Jenže já se těch maníků ptal, jestli budou odnášet všechno či ne, prý ne, ty na jistém místě ne, tak fajn. uložil jsem ji tam aby ji mohl Dandra hodit zase zpátky. Skoda, dneska volá že tam nejsou taky, tak to odnosili asi všechno. No ale jestli se najde někdo kdo chce ohmatávat těch cca 50 subjektů uložení v zahradě :slight_smile: tak možná najde i ostatní krabičky :slight_smile:

Jo tak to byla jedna, kterou jsem si pekne uzil. Kombinace slepoty s premudlenim byla temer smrtici. Ale listing FANTASIE. Skoda.

[color=red]Jeste jednou diky.[/color]