Uz se vam nekdy stalo, aby se po dopsani a ulozeni logu log neulozil a misto toho doslo k presmerovani na
GCXXXX ? Mne prave ted:(
Uz se vam nekdy stalo, aby se po dopsani a ulozeni logu log neulozil a misto toho doslo k presmerovani na
GCXXXX ? Mne prave ted:(
Mohlo by k tomu dojít v případě, že během psaní logu dojde mezitím k odhlášení na GC.COM. Může to být chybou prohlížeče, případně chybou nastavení zabezpečení prohlížeče, nebo i chybou GC.COM serveru. Stalo se mi to kdysi dávno a bylo to v době, kdy nějak spadl GC.COM
nebo cloveku ujela mys, ci zmacknul vicekrat TAB a kurzor preskocil na tlacitko dole pro prejiti na jiny listing a protoze ho nevyplnil a jen zmacknul enter tak se to presmerovalo na GCXXXXX ktery je standartme v tom oknu pro prechod na jiny waypoint vyplneno.
je to jak pise mion - dojde k nejake chybce v komunikaci s gc serverem. mne se to kdysi sem tam stavalo, kdyz jsem odeslal log minoperou. prihlaseny jsem stale byl, ale misto ulozeni logu to vyhodilo presne to, co pises. neprisel jsem na to, co s tim. proste nekdy to zablbo, jindy OK [:)]