Zkusil jsem napsat na jmeno.prijmeni, ale neni v seznamu, proto se ptam. A Proc, to uz napsal Arogant.
Delivery has failed to these recipients or distribution lists:
[email protected]
The recipient's e-mail address was not found in the recipient's e-mail system. Microsoft Exchange will not try to redeliver this message for you. Please check the e-mail address and try resending this message, or provide the following diagnostic text to your system administrator.
jj, souhlas, už jsem ho našel přes Cykloservis a jeden fotografický server.
Jen si nejsem moc jistý, jestli dokáže ještě článek na iDnes nějak ovlivnit
Geocaching je hra pro všechny a každý se o ní nějak dozvěděl ne? Já se o geocachingu taky dozvěděl z jedno článku a jsem za to docela rád. Tak proč by se tam o ni nemohl zmínit? A pokud je někdo nezasvěcen, tak mu ty souřadnice budou k ničemu.
myslim, ze jde o to, ze je treba se nejdrive zaregistrovat na gc.com, aby se clovek souradnice dozvedel. tzn. ze souradnice se nedozvi nekdo, kdo neni zaregistrovany. pokud by groundspeak chtel, aby si je mohl najit i bez registrace kdokoliv, videl by mapu s kesemi kazdy, kdo vleze na web.
A ja doplnim - vse co je zverejneno na webu Groundspeaku je jeho majetkem (a ted nema cenu diskutovat o tom, ze to tam nekdo musel poslat) a tudiz to podleha autorskemu pravu a to nejen v USA, ale i u nas. Neni proto mozne takto cokoli kdekoli citovat, zvlast kdyz neni uveden zdroj (ale pri takovemto rozsahu citace by ani uvedeni zdroje nestacilo, je nutne mit povoleni GS) a GS to pokud vim vyslovne na svem webu uvadi. Asi by bylo vhodne kontaktovat tez ownera, ten by se mel rozhodnout, zda mu takova publicita vadi ci ne a podniknout patricne kroky. Temi kroky minim kontaktovani autora clanku a pro jistou i sefredaktora iDnes.
Kdyby jenom souřadnice, je tam doslova zkopírován celý listing.
Z hlediska novinařiny je to přinejmenším pěkná prasárna. By mu ruce taky neupadly, kdyby se aspoň autora zeptal, ale to už se dnes asi nenosí, zvlášť v Mladé Frontě.
Dej ten odkaz prosím pryč, ty stránky jsou napadené virem HTML Framer. Ten dotyčný bude asi pěkný ko..t když zveřejňuje jen tak souřadnice a ještě má zavirovaný web. :@
Zarazejici je, ze umelec, ktery se urcite zajima, zda jsou dodrzovana autorska prava k jeho tvorbe takto na autorska prava ostatni z vysoka ****. No a ze na svem webu nabizi tvorbu internetovych stranek a sam svoje neumi zabezpecit (a to zcela jednoduse), to uz snad ani nepotrebuje komentare.
AVG neblbne, pan Tichy zrejme nezna ani ta zakladni pravidla a uklada hesla ve svem pocitaci v nezasifrovane podobe vcetne udaju, k cemu dana hesla patri. Pak neni pro jakykoli trivialni skodlivy kod tato hesla vycorovat a odeslat tam, kde si vedi rady jak je zneuzit. Krom jineho to svedci o tom, ze jeho PC se ruznou haveti zrejme jen hemzi. Tak se muze brzy stat, ze bude chtit po bance nahradu za vykradene konto…