Uz nejaky cas mi nejde gczII, normalne se mi nahrajou kesky co jsou v okoli, ale pak kdyz kliknu na nejakou kes tak mi to hodi cache not found.. myslim, ze mam vse nastavene spravne. Nemate nekdo podobny problem a popripade radu, co bych mohl delat? Diky vsem
Kdyz stahujes kesky mas GCcom prepnuty do anglictiny.
jj mam at v cz nebo ang nejde ani jedno..
Poslednich par dni jsem lovil s GCzII dneska zas, kese jsem stahoval jak pres 3G,EDGE tak pres wifi a vse chodilo naprosto v poradku, jen pinpoint +2 mapy se nejak nechteli nacitat, ale to bylo dano asi tim ze tam nejsou v takovem rozliseni. nemenil jsi neco v nastaveni na GC nebo v aplikaci v ty dobe kdy to prestalo fungovat ?
Zkus projít můze to delat jedno z toho seznamu:
-zkontrolovat v Gcz přihlašovací údaje (nick+heslo)
-zkontrolovat aktuální verzi (teď 71), popř. reinstalovat
-zadávat hledaná místa bez diakritiky
-promazat adresář Cache_DB.
…možná nějaké problémy s připojením na internet nebo cookies…?
jeste zkontrolovat volne misto pro ukldani kesi v telefonu / karte tam jsem taky jednou zkoncil ukldam na kartu a tu jsem zahltil muzikou, nevim jestli mi to pak psalo cache not found a nebo jinou chybu, ale nefungovalo to take. Nebylo kam ulozit zpracovane informace a tak se nemohli ani otevrit…
Zlatá slova :D:D:D
MAP523: už drive jsem dával tuhle informoci a nemohl jsem na foru najít tak jsem pouzil tu tvou. Omlouvám se.
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=8&thread_id=13235&pid=251610#post_251610
no uz sem si kvulitomu i preinstaloval romku v xperii, kesky najdu v pohode, ale kdyz ji otevru tak mi to proste napise cache not found.. at ji ukladam nebo neukladam.. a kdyz si je dam ulozit na disk, tak to tech 20 pokladu stahuje a pak to napise saved 0 caches bo tak nejak..
To je v pohodě, já se nezlobím
Jen když to pomůže…
Projdi znova celé nastavení GCzII zvláste co se jiz psalo a jak más nastavenou GPS tj. port, rychlost a přesnost GPS.
GC.com mas na anglictinu nastavený.
To skutečně vypadá na nějaký problém s místem, kde máš GCzII nainstalovaný. Program si totiž informace o stažených keších ukládá vždycky (a neuklízí po sobě :(). Právě proto je dobré čas od času ručně vymazat adresář Cache_DB. Ale pozor, pokud sis uložil nějaké waypointy, notes, nebo jiné změny k jednotlivým keším, tak vymazáním příslušného podadresáře s GC kódem této keše o tyto informace přijdeš.
tak problem vyresen, gc.com sem mel v cestine, ackoliv nechapu jako se to mohlo stat.. dekuju vsem za pomoc.