GCzII - omezený seznam keší

Nevím jak ostatním, ale mě poslední cca dva dny GCzII stáhne maximánlě cca 130 keší bez ohledu na to, kolik si jich nastavím. Má někdo podobný problém?

Osobně si vystačím s počtem do 40ti keší v okolí, ale dost možná to souvisí se změnou na stránkách gc.com, která proběhla dva dny zpátky. Na fóru GCzII je tvůj dotaz položen také, ale zatím bez odpovědi:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482249&page=224

jo, to mě taky napadlo, že to bude nějakými změnami na GC.com, ostatně i dneska v noci se tam něco dělo

Ano, prubeh zpracovani je ponekud "zvlastni". Napriklad stahovat jsem chtel cca 300 kesi do Prahy. Nepochopitelne nektere kese vynehava, preskakuje az do 80km vzdalenosti a zpetne stahuje kesule blize zvolenemu mistu. Bude treba vyckat nove verze..

Myslim ze to bude sposobene keskami ‘Unknown’, ktore su terazky ‘Mystery/Puzzle’ a program sa na to bude musiet prisposobit.

Bohužel, GCZii se mi chová stejně (špatně), jak je uvedeno v prvním příspěvku. Některé stránky seznamu zcela vynechává, a ty chybějící stáhne někdy až v závěru, výsledkem je zpřeházený a neúplný seznam cache. Dříve autor GCZii vydával i několik verzí denně, teď je ticho po pěšině.

Nehraji moc dlouho a znám a používám vlastně pouze program GCZii. Pokud by neopravený stav zůstával déle, asi bych zkusil jiný program pro WM - doporučíte mi nějaký vhodný, podobný ?

Děkuji bohouscl6

Autor GCzII uz ma moznost to vedet, ale bohuzel je delsi dobu "mrtev". Apropo nekde v Mozigo jsem zahledl neco ohledne GCzII. Umi to s nim nejak spolupracovat? Jak?

Pozri tu

Nová verze s opravou je na světě, paráda, jdu sosat a asi nebudu sám :slight_smile: !

Zdravím,
pořeboval bych poradit, jak GCzII nainstalovat na HTC Touch Pro2. Když sosnu archiv s koncovkou cab, tak při otvírání jej chce HTC nastavovat jako grafický motiv telefonu. Když archiv rozbalím na PC a přenesu do HTC, tak v tomto adresáři zase nikde není žádný .exe, kterým by se aplikace nainstalovala. Prosím poraďte jak na to.

Předem díky.