GCZJPA Peace

Kdokoli, kdo se na tuto cache chystáte, nebo kdo jste tam v poslední době byli, dejte prosím vědět majiteli na mail [email protected]. Potřeboval by pomoct s hledáním:). Díky!

EDIT: Změněn mail…

Proboha proč? Co se děje? Neumí hledat?

Bylo tam prý moc lidí. Potřeboval by vědět kde to vlastně je a jak to drží, když tam neni magnet

a nebude problém v tom, že je disableovana ?

A nebude problem v tom, že ten kdo disabluje je autor, a ten kdo prosí v tuto chvíli o pomoc je on sám?

Hezky řečeno :stuck_out_tongue:
Děkuju za pár odpovědí před příchodem domů.

Co potřebuju není příliš složité; jak jistě víte, začínají předvánoční nákupy a na Míráku je docela hafec lidí.
A protože češi rádi sedí na lavičkách, tak mi to zamezuje nenápadně kešku vytáhnout bez rizika, že ji někdy (až ji tam vrátím) vytáhnou ONI.
A když už budu čekat na uvolnění okolí, tak alespoň potřebuju vědět (nejlépe pomocí SZ od Sylvie), kde je :D.

Přišla ti ta SZ?

Zkus to prosím ještě jednou, měl jsem plnou schránku (SYNTAX ERROR)

Už šel e-mail

Už šla odpověď :wink:

Ahoj,
zítra jedu znovu do Prahy. Budu tak kolem sedmé, budu sebe mít magnety z pevných disků. Mám je někam umístit? Tuhle keš jsem ještě neodlovil, tak bych to v případě neúspěchu nevrazil dovnitř, ale nenápadně někam stranou.

Ještě počkám na odpověď od Sylvie, pak se ještě ozvu.
Bylo by to fajn, kdyžtak ti přes SZ napíšu, kde je její "basic" umístění…

Magnety umístěny. Cache jsem ani moc nehledal, přestože bylo na místě celkem liduprázdno.
Magnety jsou v klasické černé filmovce. Fotohint zašlu. Bacha na oddělování jednotlivých magnetů od sebe. Jde to špatně a dva se mi podařilo zlomit.

Mám je obě, ty krabičky:D

Byl jsem tam mezi 7:15 - 7:30, to tam cache byla? Já jsem si připadal jako ve výkladní skříni, takže jsem se ani moc nesnažil hledat. A ty magnety jsem dal schválně hodně stranou aby nedošlo k záměně.

Spravila to krátká etuda na téma: "Co mi to vypadlo z kapsy, když jsem si vytahovala rukavice?" Ale dohledání těch magnetů mi trvalo asi hodinu :). Fotohint doma mi nebyl nic platný

Děkuju vám oboum!!!
Zítra si pro obě krabičky půjdu do temných lesů Pražských a co nejdříve je spojím do jedné…

Mohu tedy toto téma uzamknout?

Právě jsem tě o to chtěl požádat, do toho! :wink: