Prosim o pomoc. Nevim jestli to neumim jen ja, nebo jestli je obecny problem u vsech.
Vytvorim si pocket Querie, vsechno krasne funguje, ale nejak mi nechodi ten gpx soubor do mailu. Tedy nechodi. Chodi podle me nahodne asi tak jeden pokus z deseti. Jake s tim mate zkusenosti? Chova se vam to take tak?
Předpokládám, že v scheduleru PQ máš zatrženo, že se PQ má odeslat.
Pokud je PQ korektně vytvořené, pak by mohl problémy dělat nějaký SPAM filtr.
Zatrzeno mam vsechno spravne, ale uz jsem to asi prokouknul. Asi jsem od toho chtel moc rychlou odezvu. Ted jsem vytvoril pocket querie a odesel od compu a mezi tim mi prisel mail. Zajimave je, ze nekdy, ale opravdu malokdy, mi ten email prijde hned, nebo radove desitky vterin, po mem pozadavku. Diky za rychlou reakci.
Navážu na dobře pojmenovené téma jiným dotazem, ať jich tu nemáme tolik:
Ač mám stahování všech ČR kešek nastaveno podle té tabulky na wiki, v databázi GSAKu je, řekněme, 100 caches, které mají poslední aktuální GPX někdy kolem května. Dle mého nastavení PQ by však neměl být žádný gpx starší než 14 dnů. Kde je chyba v matrixu ? Nebo se jedná o kešky, nějakým způsobem vyřazené z Geocaching.com ? Nejsou to žádné speciální typy, jsou tam i normální tradiční, které běžně chodí..
Neni to chyba v Matrixu, takrka 100% se jedna o archivovane kese. Ty nejsou do globalnich PQ zarazeny, a tak jakoby "zmizi". Resenim je jejich smazani, rucni oznaceni jako archivovane, popripade stazeni samostaneho GPX souboru ze stranky kese. Pokus je chces uchovavat v databazi, tak je ten posledni zpusob nejcistsi, protoze v samostatnem GPX se ti stahnou i posledni logy - a tedy i duvod archivace…
A hele, byla to chyba v matrixu, aneb preklep v datu jednoho PQ. Tak nic, mea culpa, diky za rady kazdopadne. Projedu to tyden a pak smazu ty, co se neupdatuji.
Jeste podporim Pavla. Najdi si makro PQ, kterym si vygenerujes aktualni datumy pro zasilani PQ. Nevim, jak na Wiki je to caste.
Zkus na takovéto keši použít v GSAKu volbu "Status check" z menu Waypoint. Pravděpodobně se ti status zmení na Archived.