Benedikt včera oslavil svoji tisícovku společným FTF na půl roku odolávající Dalešické přehradě. Gratuluji.
Původně sliboval něco v tom smyslu, že po tisícovce poskvrní pravou část svého profilu a založí nějakou kešku. Možná by ale mohl zůstat i dál živým exponátem a nevzdávat se českého prvenství kešera s maximem odlovených a žádnou nezaloženou keší
Takže i já byl u toho a nezbývá než gratulovat. Fotodokumentaci ke slavnému okamžiku jsem přiložil já a Kněžda ke svýmu logu na Dalešické přehradě - Geocaching
A to se nám Benedikti nějak rozjeli … ještě před měsícem jsme měli prakticky stejný počet … a přitom mi jich do litříku chybí ještě přes šedesát …
No samozřejmě nemůžu nepogratulovat Takže mockrát gratuluju k tomu litru a jsem rád, že to nakonec dopadlo celý tak, jak to dopadlo Byl to super zážitek celej ten odlov
P.S.: Jinak si teda na tomhle místě neodpustím ještě jednu gratulaci a to všem, kteří odlovili onu tisícou cache společně s náma a to včetně K2 teamu! Gratuluju!!! B)
No myslim, ze nejvetsi gratulace v tomto vlaknu by meli dostat vsichni ti co kesky zalozili protoze jinak by ben a spol zadneho litru nedosahl a pokud nic nezalozi tak mu u druheho litru smaznu logy at se tak moc neraduje B)
P.s.: takze vam prejeme dalsi super zazitky pri kesovani, jooo gratulace je hlavne pro cast teamu nezneho pohlavi fotky co jsme videli na eventiku byli super
Blahopřejeme Margitce i Benemu k významnému cacherskému mezníku. Série přehrada a její finálka je důstojným místem k metám. Hodně dalších úspěchů přejí D+H.
Gratulujuuuuu.
Ještě, že ses vzchopil Bene, jinak sme tě s Darkem už měli.
Už se pomalu dohodněte komu se bude dávat pupendo.
Navrhuju rozdělení: Tobě pupendo a Margitce pusu. Nebo?