Geo časopis pro každého

Geocacherský časopis pro každého… nulté číslo již 10.6. ke stažení na www.geoland.ic.cz

Pomozte i vy s časopisem GEOLAND..stačí jim poslat co by jste chtěli v časopise mít a polslat jim to přes jejich kontakt na stránkách www.geoland.ic.cz

koukal sem, že se stránky asi teprve dodělávají za provozu, každopádně dobrej nápad B) a přeji tvůrcům pevné nervy. Uvidíme, co se z toho vyklube časem

Hm, no ja nevim, ale nejlepsi geocasopis mi prijde jako gc.cz. Tech clanku, fotek, rad a navodu a rozhovoru s kacerama :smiley: Ale jo, tak drzim palce, at se to rozjede :wink:

Rozhodne, tady se toho nejde spoustu. Na druhou stranu je tu nekdy informaci moc az k neprehlednosti (zvlast, kdyz nekdo neco konkretniho hleda). Casto se vlakno rozmelni. Ale to je normalka a jde tomu tezko zabranit.
Kazdopadne tyto strany jsou urcite nej. Diky autorum i prispevatelum :stuck_out_tongue:

Do toho mě táta z této branže přemlouval po minulý rok, snažil jsem se ale zbytečně dál nepropagovat GC, protože to momentálně stačí až dost…

Dle mého je to zase další projekt, který tříští tématiku na víc zdrojů a mám dojem, že zcela zbytečně. Je škoda, že se admini a "hlavy" jednotlivých serverů a projektů nejsou schopni dohodnout a vést jeden společný a velký server o geocachingu…

… takový časopis má několik úloh a ve světě existuje řada podobných. Bojím se toho, že ale po pár číslech nebude o čem pořádně psát. Úlohou takového časopisu je nejen propagovat geocaching, ale třeba i to psát pro kačery o jejich věcech a přinášet nové věci pro nováčky - tj. tištěná wikipedie

No jestli bude ten časopis jako ty stránky - to bude počteníčko !!!

Já to vítám. Já si nejraději čtu na záchodě a ve vaně. Na počítači čtu nerad a jen v krajní nouzi. Stačí, když do něj čumím při přípravě fotek v atelieru. Takhle si to vytisknu, nebo natáhnu do PDA a jsem spokojen. Díky, díky, díky :stuck_out_tongue: