Geo cíle pro rok 2012

Konec roku se nezadržitelně blíží a tak nastává čas pro blilancování předešlého a plánování nadcházejícího. Zkusme se navzájem inspirovat…

(1) Co považujete za svůj "nej" geopočin roku 2011

(2) Co byste chtěli v geocachingu docílit v roce 2012 (tedy spíše plán než předsevzetí)

Náš geopočin roku 2011 je zcela jistě pokoření mety #1000 krabiček. Budou to letošní Skořápky a už se na ně moc těšíme. Vzhledem k tomu, že nám to trvalo 65 měsíců, nelze v příštím roce očekávat nějaký zásadní zvrat a tak se chceme zaměřit na publikace nových keší…
… v naší série Židovská Praha to bude lehký odklon již k obecnému tématu a rád bych publikoval rozpracovanou série židovské svátky a židovská kuchyně :wink: a pár špeků, jako naše první wherigo apod.

1. Konecne usporadani vlastniho eventu, i kdyz jeste neprobehnul tak pevne verim ze vse vyjde :slight_smile:

2. Opet bych rad dosahl alespon mety 1000 kesi za rok + bych rad dokoncil 365 (366) dni loveni v kuse, s cimz jsem zacal letos v kvetnu.

1. Že jsem s geocachingem začal.
  2. Založit keš na Měsíci … proč si dávat skromné cíle? :smiley:
  1. přivezeny body z Afganistánu
  2. posbírat valašské T5ky

Tak my doufáme, že do nového roku vstoupíme s krásným číslem 2012 :smiley: nebo alespoň stihneme ty 2000. největším počinem je naše série Letadlo.
Do dalšího roku - chceme přidat bodík ze země, kterou zatím nemáme, lehce pročistit Brno od mysterek a uvidíme, co ještě přijde :slight_smile:

Za rok 2011 jsem rád, ale mohl být delší. :slight_smile: Na druhou stranu letos stihly vyjít dvě úžasnosti, které doporučuji: [cache]GC2JAJ2[/cache] a [cache]GC35B88[/cache].
V roce 2012 slibuji, že rozšířím počet krabiček okolo Ústí a možná bych mohl přidat něco i k sobikovským židovským keším. :wink:

1. Jsem moc rad, ze jsem na konci listopadu dosahl mety 1000 …

2. Odmaturovat, dostat se na vysokou, projít si v Brně více multin a navštívit vlakem Ašský výběžek - Nejzápadnější bod ČR; a taky bych rád vyplnil 3 zbývající kraje K-HK-Plz …

Cíle?
a) Power (unlimited)
b) Might
:smiley:
Ale dobrá, hlavně to hledání pěkných keší ve zdraví všichni přežít:-)

1)začal jsem s geocachingem
2)dát alespoň 50 keší

Tak se taky přidám :slight_smile:

Za svůj nej geopočin 2011 považuji jednoznačně zdolání pilíře. V roce 2012 bych rád zdolal pár dalších pěkných T5 keší a některé třeba i v teple a za světla :slight_smile:

Take se vyjadrim k tematu.

1. Co se mi letos podarilo?
    Konecne jsem se ‘dokopal’ k tomu, naucit se s GeoGetem. Uzasny piece of SW!

2. Plany pro georok '12?
    No je jich vice -
    lepsi ulozeni vlastni kese, PM, vlastni CWG, pokorit tisicovku odlovenych kesi, Oregon 450 (fotak v navigaci nepotrebuji..) - tak se uvidi.

Nejdulezitejsi stejne je prezit ten rok v pohode a ve zdravi.
Takze HAPPY CACHING 4 everyone :slight_smile:

K tematu:
1)Podarilo se (skoro):

• Prvni kes odlovena 24/09/2011.
  • Spnil jsem si oregona :slight_smile:
  • Rad bych se dostal do konce roku k 200 odlovenym kesim.
  • Nesedim uz skoro vubec u PC. :slight_smile:
  • Zacal jsem zas chodit do skoly (nevim jak dlouho to vydrzi, ale silene to zdrzuje od loveni).
    2)V planu na 2012:
  • Zalozit peknou kesku. :slight_smile:
  • Dostat se do konce roku 2012 k 1 500 nalezum :slight_smile:
  • Snazit se pokracovat ve skole
  • Mit co nejvice dnu za sebou na lovu (mohl by nekdo poradit jak na to :slight_smile: )

To je jedboduche.

1. Musis si stanovit cil, ktery je splnitelny, ale motivacni. Musi byt meritelny a musis mit stanoveno, do kdy ho splnis. Tj. napr.:
  • do 31. 12. 2012 zalozim krabicku, kteta behem 2 mesicu od publikace bude mit alespon 5 preferencnich hlasu
    -do konve roku 2012 budu mit 1.500 nalezu
  • v roce 2012 budu mit alespon 90% navstevnost ve skole a priprave do skoly venuji alespon 2 hodiny denne.
  • kazdy den cestou ze skoly najdu x krabicek o vikendu y a o prazdninach z nalezu.
    Dulezite je cile si napsat. Stanovit si strategii, jak toho dosahnout a k tomu si vymyslet aktivity (Napr. O prazdninach dam PT, behem ktereho najdu 100 krabicek.). Jeste pred zacatkem roku se rozhodni, jestli to dokazes. Pokud si reknes, ze uvidis, jak topujde a podle toho to dokoncis nebo ne, tak to nedas.

Pozn. Je to nejdelsi text co jsem psal na telefonu, tak mi nenadavete za chyby.

Problem je, ze kdyz jdu nekam od HC tak pro brat jednu kdyz muzu dve :slight_smile: nebo 3 :slight_smile: atd…

Když jsem začínal 31.12.2010 nálezem prvních 4 keší, tak jsem si řekl - na ty kolegy s několika tisíci nálezy se nebudu snažit dotahovat, ale zkusím lovit v roce 2011 alespoň jednu denně. Což se v pohodě dařilo do úrazu začátkem května, kdy jsem měl cca 440 krabek. Následovalo období léčení a pak lovu o berlích s podporou geovozu (což pro mne - pěšího a cykloturistu nebylo moc potěšující). Přes tuhle nepříjemnost to vypadá, že letos ta tisícovka padne (a pokud ne, tak je to úplně jedno :-)) Ale za největší počin končícího roku považuji to, že jsme s mojí geomilou Werkou našli naprosto skvělý doplněk k naší chuti objevovat venku nová krásná místa, jinak pro nás utajená.
Pro rok příští snad už uzraje čas pro vlastní krabku a chceme navštívit hodně krásných míst - a možná i dál, než současných 100 km od domova :slight_smile:
K tomu co psal trefcz - já měl v různých městech, včetně domova, nalezeno víc krabek, než zalogováno (nejčastěji u nádraží nebo u hlavních silnic). No, a pokud bych nějaký den nic neměl odloveno nebo neměl na to díky práci čas, tak by stačilo jen cestou ze služebky vyběhnout z auta, busu, vlaku, zalogovat a šup domů. Toto jsem ale použil jen jednou - když lilo a opravdu bylo hnusně (takže asi 15 kešek je stále nedoloveno) a nyní je mi to úplně jedno, kdy co zaloguji. Statistika by neměla být víc, než fajn pocit z nového pěkného místa a popř. nálezu krabky.
Přeji všem, ať se vám daří tak, jak si to přejete sami :slight_smile:

1. opět jsem si pocestoval (Kanada a Izrael) i když oproti 2010 jsem se díky miminku držel hodně zkrátka
  • nejnižší krabka na planetě (na souši - 420 mpm)
  1. toho je víc tak od nejjednoduššího :slight_smile:
  • konečně dolovit poslední zbývající kraj ČR
  • navštívit další minimálně 3 nové země k 21 současným
  • vydrápat se a ulovit krabku nad 4000m (4500?? :slight_smile:
  • překonat 10000 km od HC
  1. Tak jak napsal kolega víš že jsem s geocachingem začal za což sem rád dostávám se tak víc na krásný místa :slight_smile:

2. Rozšířit sbírku keší :smiley: a dostat se dál za ČR :wink:

1)pridani par peknych zemi, odloveni nekterych krasnych krabicek, zdolani 50 dni v rade, nesezeni tolik doma u pocitace :slight_smile:

napsat diplomku o GC, aby to nebyl blabol,
odlovit vsechny ty vylustene kese, nez zas budou archivovane
zajet znovu na vsechna ta krasna mista, kde jsme byli driv, nez jsme s gc zacali :slight_smile:

1. [cache]GC1MRX0[/cache]
  2. odlovit bud zatim nepublikovany superbonus k teto prima serii [cache]GC343W1[/cache] nebo konecne presvedcit kamosa vyrazit na Sipku