Náš geopočin roku 2011 je zcela jistě pokoření mety #1000 krabiček. Budou to letošní Skořápky a už se na ně moc těšíme. Vzhledem k tomu, že nám to trvalo 65 měsíců, nelze v příštím roce očekávat nějaký zásadní zvrat a tak se chceme zaměřit na publikace nových keší…
… v naší série Židovská Praha to bude lehký odklon již k obecnému tématu a rád bych publikoval rozpracovanou série židovské svátky a židovská kuchyně a pár špeků, jako naše první wherigo apod.
Tak my doufáme, že do nového roku vstoupíme s krásným číslem 2012 nebo alespoň stihneme ty 2000. největším počinem je naše série Letadlo.
Do dalšího roku - chceme přidat bodík ze země, kterou zatím nemáme, lehce pročistit Brno od mysterek a uvidíme, co ještě přijde
Za rok 2011 jsem rád, ale mohl být delší. Na druhou stranu letos stihly vyjít dvě úžasnosti, které doporučuji: [cache]GC2JAJ2[/cache] a [cache]GC35B88[/cache].
V roce 2012 slibuji, že rozšířím počet krabiček okolo Ústí a možná bych mohl přidat něco i k sobikovským židovským keším.
Jsem moc rad, ze jsem na konci listopadu dosahl mety 1000 …
Odmaturovat, dostat se na vysokou, projít si v Brně více multin a navštívit vlakem Ašský výběžek - Nejzápadnější bod ČR; a taky bych rád vyplnil 3 zbývající kraje K-HK-Plz …
Za svůj nej geopočin 2011 považuji jednoznačně zdolání pilíře. V roce 2012 bych rád zdolal pár dalších pěkných T5 keší a některé třeba i v teple a za světla
Co se mi letos podarilo?
Konecne jsem se ‘dokopal’ k tomu, naucit se s GeoGetem. Uzasny piece of SW!
Plany pro georok '12?
No je jich vice -
lepsi ulozeni vlastni kese, PM, vlastni CWG, pokorit tisicovku odlovenych kesi, Oregon 450 (fotak v navigaci nepotrebuji..) - tak se uvidi.
Nejdulezitejsi stejne je prezit ten rok v pohode a ve zdravi.
Takze HAPPY CACHING 4 everyone
Musis si stanovit cil, ktery je splnitelny, ale motivacni. Musi byt meritelny a musis mit stanoveno, do kdy ho splnis. Tj. napr.:
do 31. 12. 2012 zalozim krabicku, kteta behem 2 mesicu od publikace bude mit alespon 5 preferencnich hlasu
-do konve roku 2012 budu mit 1.500 nalezu
v roce 2012 budu mit alespon 90% navstevnost ve skole a priprave do skoly venuji alespon 2 hodiny denne.
kazdy den cestou ze skoly najdu x krabicek o vikendu y a o prazdninach z nalezu.
Dulezite je cile si napsat. Stanovit si strategii, jak toho dosahnout a k tomu si vymyslet aktivity (Napr. O prazdninach dam PT, behem ktereho najdu 100 krabicek.). Jeste pred zacatkem roku se rozhodni, jestli to dokazes. Pokud si reknes, ze uvidis, jak topujde a podle toho to dokoncis nebo ne, tak to nedas.
Pozn. Je to nejdelsi text co jsem psal na telefonu, tak mi nenadavete za chyby.
Když jsem začínal 31.12.2010 nálezem prvních 4 keší, tak jsem si řekl - na ty kolegy s několika tisíci nálezy se nebudu snažit dotahovat, ale zkusím lovit v roce 2011 alespoň jednu denně. Což se v pohodě dařilo do úrazu začátkem května, kdy jsem měl cca 440 krabek. Následovalo období léčení a pak lovu o berlích s podporou geovozu (což pro mne - pěšího a cykloturistu nebylo moc potěšující). Přes tuhle nepříjemnost to vypadá, že letos ta tisícovka padne (a pokud ne, tak je to úplně jedno :-)) Ale za největší počin končícího roku považuji to, že jsme s mojí geomilou Werkou našli naprosto skvělý doplněk k naší chuti objevovat venku nová krásná místa, jinak pro nás utajená.
Pro rok příští snad už uzraje čas pro vlastní krabku a chceme navštívit hodně krásných míst - a možná i dál, než současných 100 km od domova
K tomu co psal trefcz - já měl v různých městech, včetně domova, nalezeno víc krabek, než zalogováno (nejčastěji u nádraží nebo u hlavních silnic). No, a pokud bych nějaký den nic neměl odloveno nebo neměl na to díky práci čas, tak by stačilo jen cestou ze služebky vyběhnout z auta, busu, vlaku, zalogovat a šup domů. Toto jsem ale použil jen jednou - když lilo a opravdu bylo hnusně (takže asi 15 kešek je stále nedoloveno) a nyní je mi to úplně jedno, kdy co zaloguji. Statistika by neměla být víc, než fajn pocit z nového pěkného místa a popř. nálezu krabky.
Přeji všem, ať se vám daří tak, jak si to přejete sami
1)pridani par peknych zemi, odloveni nekterych krasnych krabicek, zdolani 50 dni v rade, nesezeni tolik doma u pocitace
napsat diplomku o GC, aby to nebyl blabol,
odlovit vsechny ty vylustene kese, nez zas budou archivovane
zajet znovu na vsechna ta krasna mista, kde jsme byli driv, nez jsme s gc zacali