geo.diablo.caching :)

Tuhle me napadla takova analogie mezi geocachingem a moji oblibenou pocitacovou hrou Diablo, treba to pobihani v terenu a hledani kesek nebo truhlicek se zlataky. Pravda, v Diablu se jenom hromadi, nevymenuje, ale v geocachingu taky clovek shromazduje nove zazitky a ikonky; oproti pobijeni priser ve hre bych postavil treba CITO, oboji beru jako kooperativni hru a tak vubec.

No je patek odpoledne a je to na me trosku znat a krapet mi hrabe, ale snad to nekoho pobavi - tu je muj geo.diablo.komix

pekne, jsem rad, ze nejsem sam, komu hrabe - viz moje ctyrlistkova serie

Skvele! Cakame na dalsie diely.

Trosku ma sklamalo, ze tych mudlov nezmasakroval, ale budiz, geocaching sa vraj da robit aj bez nasilia.

super, a ten geocoin je este k tomu moj :)))

jj, ta je vydarena. Brzy tady muzeme zalozit sekci FanArt :slight_smile:

Tak to si pockej na dalsi dily, ve kterych bude vystupovat Assasinka. Ta jde na vsechno metodou Brutal Force ;))) (ale to bude zverejnitelne pouze po 22.hodine :)))

Das nam tracking code, abysme si ho mohli discovernout? :slight_smile:

ten bude v dalsom pokracovani :)))
btw mohlo by sa zalozit samostatne geokomixove vlakno, kde by sme to mali pod jednou strechou, co Vy na to?

Pekne, jen tak dal :slight_smile:

Paradni! Ostatne tahle je taky jak z Diabla :wink: kaple k adopci.

Pitr

Spis bych to videl na nejakou samostatnou stranku, kde by se shromazdovaly nejenom komixy, ale i ostatni fotomontaze a podobne legracky, fanart vseobecne. Na wiki? Nevim

Tak z ty fotky mi uplne prejel mraz po zadech, to ma opravdu diablovskou atmosferu

A tady je dalsi geo.diablo.komix#2

a par geo.diablo.vtipku :slight_smile: