Měl bych na vás pár dotazu, dtáhnul jsem si program GSAK, resp. přednastavaný geoget a při stahovaní stat. se mi zobrazí viz. geo1, všechny přihlašovací udaje mám zadané správně, poté co odklepnu viz vystrizek1 se mi zobrazí viz.geo2 a jsem přesměrován na stránku geocaching.com kde vidím všechny mé velice podrobné stat. vubec jsem nevěděl že něco takového je. Když to vše odklikám tak se mi zobrazí všechny nalezené keše viz. geo3. Dále bych se chtěl zeptat jak nastavit abych se zobrazoval na mape, resp. muj nick, nemůžu se vůbec nikde najít, dále bych chtěl prosím požádat jak aktivovat tuhle mapku nálezu na geocaching.cz, protože mapka je prázdná, mockrát děkuji
mockrát děkuji za odpověd, tu mapu nastavovat nebudu jelikož tomu nerozumím nicméně jí nepotřebuji, mohl bych ještě požádat co udělat s tím nesprávným stahováním stat.? mockrát děkuji
Mas jako GUID vyplneno 50411? Mas opravdu spravne prihlasovaci udaje na geocaching.cz?
Z tveho dotazu jsem nepochopil, co znamena "nespravne stahovanim stat."? Vzdyt si psal, ze to vsechno probehlo. Nejlepsi bude, kdyz si stahnes TeamViewer a podivame se na to spolu.
Mockrát děkuji již to funguje, chyba byla na mé straně a to taková že jsem při uvádění hesla doplnil jeden znak navíc- mezeru. Mohu se ješě tedy optat co znamená když geo. hlasí že některé keše pouze PM? děkuji mockrát. A ještě jedna věc, proč když nechám stáhnout všechny keše nejblíže mému umístění tak to některé nestáhne? třeba tuto a další:
paradoxne jsou ke mně nejblíže a geo. je totálně ignoruje
mockrát děkuji p. dr.vota, chápu dobře že se zobrazují pouze těm kteří mají placený ůčet? děkuji můžete mi ještě prosím někdo poradit proč geo. totálně ignoruje keše výše vypsané? děkuj
no asi proto, že nejsi PM. Přečti si to ještě jednou
P.S: aha, tyhle?
[cache]GCWEF4[/cache]
[cache]GCWB28[/cache]
[cache]GCW2PF[/cache]
težko říct, možná máš nastavený nějaký filtr
P.P.S. a kruci, neříkej GEOGETu "geo"
Ani jedna z tech tri neni PM. Pokud chces konkretne poradit, tak musis napsat, CO KONKRETNE delas a CO TI TO DELA. Bohuzel pro tebe, nikdo z nas neni vestec.
v GG jsem klepnul na tlačítko " Keše hledat nové posl. 500, domací uzemí ( GeoFarry ) nic jsem v GG nepřenastavoval pouze jsem ho ninstaloval ( GASP ) stáhlo to všech 500ks, ale výše uvedené ne, jde o to že to nestáhlo keše v mém okruh, ale stáhlo to keše až od vzdálenosti 40km, je divné že to stáhlo mé nalezené keše které jsou cca. 500m od mně, ale nenalezen blíže jak 40km ne
mockrát děkuji za odpověd, mohu to nějak přenastavit, aby to opravdu stáhlo všechny? ještě jeden dotaz, jak moc je to nebezpečné spouštět tento dotaz, abych nedostal ban? je pravda že ty nenalezené jsou z roku 2006 a nižší