Zdravim, chtel jsem dneska stahnout cache prez geo jarry, ale stahne jen prvnich 20 cachek a konec dal se proste nechce pustit. Nevi nekdo v cem je problem? Uz ho pouzivam dlouho a zatim zadny problem nebyl.
I s nastavenou anglictinou na webu?
Problem je ve zmene na gc.com. Nezbyva nez pockat, az autor aplikaci upravi.
gord: to uz by se rovnou mohlo zabudovat to API ![]()
Ano, nutno počkat na novější verzi geojarry - včera po 22:00 našeho času probíhal update na geocaching.com a tak jsou zřejmě všechny stávající verze geojarry mimo provoz…
Občas tento prográmek nejde a vždy pomůže počkat na novější verzi…
- zase pozdě

no to me tedy zrovna netesi, neb rano frcim na dovolenou
jeslti je i autor zrovna na dovolene, tak mate peknou smulu.
HaLuMa: no s nasim stestim urcite je
:D:p:)
To zní skoro škodolibě :):)![]()
rozhodně funguje stahování listingů. Jelikož nejdou ani jiné aplikace typu GCz, stahoval jsem pár lisingů pro export a to fungovalo, takže problém bude s načtením nových.
Zkousel jsem importovat rucne stahnute stranky, a zatim jsem v GG nenarazil na problem. Takze si to, prinejhorsim, ulozte a naimportujte rucne.
Tento problém má za následek to, že když jsem dal generovat statistiky s následným exportem do profilu, tak tam mám pouze rok 2000 a v GG v PC také všude v kolonce Nalezená rok 2000?
Díky.
Mame vic stesti, nez rozumu. Na uloz.to se objevila nova verze.
medwyn_cz: tomu teda rikam nahoda, diky jim! ![]()
Emeritushk: Tohle je pro zmenu problem pri importu do GG. Spatne se importuje "seznam nalezu" ze stranky http://www.geocaching.com/my/logs.aspx?s=1
Nejlepe to opravis tak, ze stahnes pro vsechny nalezene kese znova listingy se vsemi logy. Nebo aspon pro ty, ktere maji ted ten datum nalezu spatny (coz budou asi vsechny).
Medwyn_cz: v závorce je pravda (coz budou asi vsechny) ![]()
Diky za odpo.
V autostatu zrušte zatržítko "importovat vlastní nálezy" a "stáhnout logy z nalezených keší", jinak při příštím spuštení (až do aktualizace GeoGetu) vždy dojde opět k přepsání nálezů na rok 2000.
Jednoduché zotavení správných časů nalezů
buď - stáhnout znovu všechny nalezené keše - listingy se všemi logy.
nebo - naimportovat MyFinds PQ
nebo - zvolit zálohu databáze, vyfiltrovat nalezené, vyexportovat pomocí "GeoGet GPX v2", zvolit rozbitou databázi, naimportovat do ní vyexportovaný soubor.
Neslo by bod 2 napsat pro blondynky? I kdyz jsem plesatej dedek? :@
Diky
Jsi premium member. Tak si stahni MyFinds PQ a naimportuj ho do GG. Co je na tom nepochopitelneho?
Nebo snad mluvis o tom import-export snazeni? V tom pripade doporucuju trosku nastudovat webovky GG. Filtrovani, exportovani a importovani je zaklad.