GEO kalendář 2010???

Je tak nějak ticho po pěšině… připravuje někdo GEO kalendář na příští rok?

zkoušel jsem, ale vzhledem k počasí se nepovedlo, takže 2011

Tak já to letos snad dotáhnu do konce, akorát to vidím na náklad do 10 kusů, takže i cena bude o dost vyšší. Ovšem pokud se to povede, tak by to mohlo /a mělo/ být podle mých představ B)

GEO kalendar? To zni zajimave… Budou tam zaznamenane GEO akce? Jestli ano, tak to bych mel zajem… A mozna i o vic kusu. Byl by to asi dobry darek na vanoce pro spratelene cachery.

A co třeba hodit výslednej produkt v PDF někde ke stažení, každej kdo bude mít zájem si to stáhne a vytiskne a kroužkovou vazbu nebo ty plastový náhradičky co prodávají v každým papírnictví už snad všichni zvládnou. Stačí to jen nasázet tak, že netisknutelný okraje budou mimo možností všech tiskáren a NO PROBLEM. Na kroužkovku se dáva cca 9mm a okraje se dělají 5. Pokud by jsi potřeboval poradit, tak přes SZ. Hlavně prosím to nedělej v té stupiditě co se jmenuje WORD…

Víš ono s tím focením jsou spojené náklady (doprava na lokace, pokud fotíš v aťasu tak pronájem…), takže docela silně pochybuju, že by autor kalendáře dělal charitu a zveřejnil ho v pdf… musí se ti vrátit to, co do toho vložíš…

Ja ti nevim, ze by udelat kalendar nebyla tak uplne sranda? To musis, nafotit, vybrat, natisknout, dostribuovat, udelat reklamu, odolavat emailovym utokum … :slight_smile:

Pazitka je jeden z autoru Geokalendare 2009

Pazitka je příliš skromný, Pazitka je hlavním tahounem nejlepšího Geokalendáře na rok 2009, co jsem viděl.

Pažitkův kalendář nám doma dělá parádu a rádi bychom dali příští na jeho místo nové vydání. Bude edice 2010?
Hlásíme se! :wink:

Protoze jsem Pazitkovi psal osobne, jeste se zkusim pripojit k zadosti o novy geokalendar takto verejne.
Dane, pekne prosim, smutne koukam.

Taky si myslím, že bych raději věřil osvědčenému týmu a klidně rovnou objednám 2 kousky :slight_smile:

Taky bych se připojil s alespoň jedním kouskem. Díky

i já bych koupil… má svoje místo nad psacím stolem a jizerky já můůůůžu od mala

No já teda nevím, téhle zábavě se věnujeme zatím jen chvilku, ale už jsem párkrát dělal kalendáře pro modeláře (kterýma jsem potom obdaroval kámoše) a bylo to tak, že o kvalitní fotky jsem na fóru požádal ostatní a ty jsem jen nasázel do předem připravených jednotlivých listů. Někdo poslal jednu fotku, někdo celej archív a já jsem dle svýho přesvědčení vybral ty nejlepší, všude jsem uvedl autora, model i výrobce stavebnice a měřítko. V první fázi jsem to hodil na web, kde s pomocí hesla si to stáhli autoři fotek (ode všech jsem měl souhlas) a potom po novým odsouhlasení jsem to dal volně ke stažení. Se svojí prácí žádnou vědu nedělám a vlastně to byla kompenzace za poskytnutý fotky… Myslím si, že takto to lze, ale klidně mě můžete přesvědčit o opaku. Vzhledem k tomu, že mě tenkrát oslovovaly i firmy prodávající modely a nabízely i odměnu za moji práci ve formě modelů, doplňků, atd., si nemyslím, že by to byl tak úplně špatnej nápad. Nepotřeboval jsem nikam jezdit a nic fotit, prostě jsem jen udělal sazbu, nic ví nic míň.

zní to docela zajímavě… pokud by to bylo za přijatelnou cenu, tak jdu do toho taky :wink:

jojo zní to zajímavě, pokud kalendář bude vypadat tak pěkně jako 09 (nebo lépe) tak se nabízíme k prodeji…*** reklama *** admin

GC prodejnu na Praze 10??? To musim okamzite prozkoumat - na 10 bydlim a vsechno si slozite objednavam pres net…

no jasne…*** reklama *** admin

No je vidět, že si asi novej…podívej se na debatu okolo oficiálního kalendáře 2009 a bude ti vše hned jasné. :wink:
Určité pravidla ZDE, již tak nějakou dobu nefungují…

Chcete GeoKalendář 2010? Nevíme, zda-li se do toho pustit, proto vás žádáme o vás názor. Prosíme odpovězte na jednu jednoduchou anketní otázku otázku, ANO/NE … GeoKalendář 2010 - anketa

Děkuji za každý názor!