[H] http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=4dd46dc2-41a3-40d8-80e4-4ff0da6b33cb
poslednych 9 volnych miest [:)]
Teda to byl fofr [:D]
poslednych 5 volnych miest
Event je obsadeny, bohuzial je k dispozicii len 60 miest. Dalsi sa mozu hlasit len ako nahradnici.
Kurna Samane, nemuzou pripojit jeste jeden vlecnak? Nejakou dobu jsem zde nebyl a uteklo mi to. [:@] Navi v patek u Orla
bohuzial, ale v pripade veeeelkeho zaujmu mozeme urobit druhe kolo s inymi ludmi v inom termine…
[quote]
Saman: bohuzial, ale v pripade veeeelkeho zaujmu mozeme urobit druhe kolo s inymi ludmi v inom termine...
[/quote]
Jo, to by bylo fajn. Přihlásil jsem se jako náhradník, ale teď už vím, že mne rodina vytáhne někam jinam, kde budu hrát asi hlavní roli. Ale hlasuju pro druhé kolo, doufám, že mi to neuteče tak jako tohle. Apropo, nechceš někdy zajít jen tak na pivko? Měl bych to z Kulaťáku po práci kousek. Dej vědět. (teda platí to nejen pro Šamana, rád pokecám s kýmkoli a nejen o diagnoze geošílenost [;)]
Taky jsem to zjistil 3 dny po inzerování (den před tím jsem ještě kontroloval nové eventy) a myslel jsem si, že stihnu včas rezervovat pár míst pro B2W, a ono ne.
Taky bych se přimluvil za druhý termín.