Alkohol nosit nemusíte, pokud pijete velice dobrou slavovici, červené vínko, ořechovici a třešňovku. Pokud zásoby budete hledat je to v geosqotoautě na zahradě. Užijte si to a ať není v aleji nabl…
Manzilek odchazi a nechava nam napospas manzelku a zasoby alkoholu - to zas bude mejdan [6] Viem si predstavit Klaru, ako lezie na zahrade na strom a spieva tam hymnu a podobne zalezitosti [H]
Hele, Šamane, nepřeháněj! Já si vezmu roli vrchního pizzaře a budu to brát fakt zodpovědně! Tak neměj strach. [:P]Jasně, nakoupím, dohodnu podrobnosti a dám ještě vědět! Zatím čau!
Když tak koukám, co všechno ta “Mokrá parta” vyvádí, tak začínám litovat, že do ní s Imaginem nepatříme. Ale bohužel jsme se těchhle úžasnejch akcí nemohli zúčastnit kvůli našemu geoštěněti. Tak snad někdy příště! Užijte si Pizza Party a pozdravujte Kačas!!!
…výmluva na psisko se NEPŘIJÍMÁ…
a) mohlo se svézt
b) mohlo být svezeno
c) mohlo ho oslintat naše “štěně”
d) mohlo být přenášeno, by se neumáčelo
ad. PizzaParty - máme jinde BeerParty, ale určitě na Vás vzpomenem minutou hluku
Bohužel, v tý době, kdy jste sjížděli řeku, tak naše štěně ještě nemělo všechna očkování a nesmělo ven, jinak bysme ho pochopitelně vzali s sebou. A protože je to docela velkej ďáblík, tak jsme ho nechtěli ani nikomu dát na hlídání (bylo by to za trest ;o))
Ale ta vzpomínka minutou hluku bude fajn [:D] Užijte si to!!! A snad se brzo uskuteční další "bláznivá" akce, které se budeme moct zúčastnit... [;)]
Mozna by nebylo od veci donest Kacas i neco jineho nez pizzu (chleba, maslo…) Predpokladam ale ze te to take napadlo a bude to koordinovano v ramci bodu “dohodnu podrobnosti”. Jinak jsem pro kazdou spatnost a take bych se asi zastavil
[quote] Pehta: [quote] La.Ker.Do.: Hele, Šamane, nepřeháněj! Já si vezmu roli vrchního pizzaře a budu to brát fakt zodpovědně! Tak neměj strach. [:P]Jasně, nakoupím, dohodnu podrobnosti a dám ještě vědět! Zatím čau! [/quote] Mozna by nebylo od veci donest Kacas i neco jineho nez pizzu (chleba, maslo...) Predpokladam ale ze te to take napadlo a bude to koordinovano v ramci bodu "dohodnu podrobnosti". Jinak jsem pro kazdou spatnost a take bych se asi zastavil [/quote]
No Pehto, aby si tam zase nespal ako v poslednej hospode po oslave mojich narodenin - medzi tretou a piatou rano si to uz vobec nezvladal a v tej hospode si vytuhnul ako vzdy [H]
Aktualne info po telefonate s Kacas - akcia zacina oficialne od 17.00, prichody ako kto pride z prace [:)]
Koukám, že Šaman byl nedočkavej, aby to náhodou neprošvihnul [:P]. Tak místo a začátek jsou jasný, Pehta se nemusí starat neb doplnění zásob u Kačasů je příčinou akce a nikoliv následkem (Kačas teda zrovna nic nechce, ale to je její věc [^o)], třeba si ještě na něco vzpomene).
Vymyslela jsem ty pizzy, protože je to fakt jednoduchý a neudělá se moc velkej bordel (snad [6]).Taky koupím nealko. Pitris svým příspěvkem dal najevo, že kromě manželky nám přenechává i tajné zásoby chlastu, ale aby to chudák přežil, až se vrátí, tak bychom mohli přeci jen něco přivalit, ne? Každý dle svého uvážení. Tak se těším na zítřek!
Čau, La.Ker.Do.
btw mam napad na dalsiu akciu Mokrej party, info na party Mokrej party [:)] ale pre zaujemcov o neformalne clenstvo v klube - bude to verejna akcia [:)]
Dejte pokoj s těmi praktickými věcmi, my chceme BULVÁR…
Hillary bude slavit “60”!
Dle zdroje blízkého rodině jsme se včera na Lysolabském MDŽ dozvěděli o květnové, plánované, oslavě šedesátin…
za redakci blahopřejeme!
Wendy se rozhlíží!
Wendy z V&F family teamu hledá chlapa s navigačními a mapařskými dovednostmi pro chystaný Survival Rescue Hunting.
Máma “Staré dámy” vypadá jako za mlada!
I přes svůj věk, kdy je straší než kde kdo v okolí, nám kolem půlnoci ochotně nabídla kafe, a byť bylo bez bábovky chutnalo skvěle.
… takhle nějak má vypadat pořádná zpráva, která je úplně k ničemu.
No dobře, když BULVÁR, tak BULVÁR:
Felly shání second hand GPS. Nedávná oslava první desítky ho zřejmě natolik rozvášnila, že to začal s Geocachingem myslet vážně (pokud tedy zrovně nespí někde v hospodě na stole).
Sám sice věnoval luxusní přístroj La.Ker.Do. k jedenadvacátým narozeninám, ale protože ta je skrblík a bojí se, aby se GPSka častým používáním neošoupala, nechce mu ji půjčovat.
Že by partnerská odluka od cache a od keše na obzoru?
Felly muze spojit prijemne s uzitecnym, muze spat na stole na eventech kterych je ted jak much[:P]
nejen, ze si zdvojnasobi pocet cache ve statistice, ale probehne to i nenasilnou metodou, treba i bes GPS, hospoda se da snadno najit podle satelitniho snimku a dvere byvaji spise velikosti Large nez Micro
Zenska cast naseho teamu si onehdy v Pasmu vsimla, ze Moharela zavazuje sve &spol. (Jirina) boty. Usoudily, ze bud a) je v jinem stavu, b) neumi si boty zavazat, hraje si na Pysnou princeznu. Vcera na MDZ jsme to z ni dostali. B je spravne[:(]. La.Ker.Do jsi bez prace. Takze taky zprava na nic
aktualni zprava:
v poslednich mesicich je v praze k videni medved, snad az z irkutska, ktery spolu s fellym obrazi hospody, vzdy strci hlavu do dveri a opta se: ????? ????? ???????????" a pote, co je jim receno ze ne, otoci se medved na fellyho a po slovech " ??? ???, ??????? ??? ??????." usnou na stole. [:D]
(omluvte snizenou kvalitu hlaseni v ruskem jazyce :))
Nechte mi tam, prosím, tu kořalku na které je na víčku čárka lihovkou. Díky.
Nejhorsi ze vseho jsou trpaslici, ty potvory vam vlezou vsude...
Mohli bychom zacit temito slovy klasika, pravda je vsak smutna. Ve vcerejsich nocnich hodinach byl v nedavno zverejnenem kontejneru velikosti large objeven FTF lovci clovek mensiho vzrustu, ktery zurivym kopanim kolem sebe a pokriky: "ja jsem kralem trpasliku, goool a nahraj" branil FTF lovcum k zapisu do logbooku. Proto apelujeme na vsechny autory, vazte jake FTF premie davate do cache!
toz ked je saci komando, tak Pehta, Felly a prip. Adp. budu spaci komando [H]
nevim, jestli to sem patri, ale doneslo se mi, ze v papirnictvi na Vypichu bylo spatreno slovensky mluvici individuum personalu podezrele uz jen tim, ze zakoupilo velkou sadu lihovek vsech barev a tloustek.