Předkládáme k diskusi dva možné termíny : 23.-24.9.2006, nebo 7.-8.9.2006. První z termínů je vhodnější pro ubytování, neboť nejbližší camp Apollo je provozován do konce září. Uvažováno je s občerstvením ve stejném rozsahu jako loni. Lze se domnívat, že cena by mohla být rovněž v relaci loňského roku (nebylo zatím projednáno).
Otevírám toto vlákno, aby si zájemci o setkání u burčáku zavčas zablokovali zmíněný víkend ve svých časových plánech a rovněž proto, abychom předběžně zjistili počet zájemců. V krátké době vstoupíme do jednání s majitelem vinného sklepu a postupně budeme zveřejňovat upřesňující informace. Listing eventu budeme publikovat opět někdy srpnu. Očekáváme Vaše příspěvky a těšíme se na Vaši účast.
Skvela sprava! Zatial mam oba vikendy volne, no ale ked to Apollo konci v septembri, tak sa priklanam k 1. terminu. Ucast ale este prerokujeme doma, do romantickeho LVA by sme totiz prisli v dvojke tentoraz.
Díky za upozornění, samozřejmě měla být v druhém datu desítka, tedy říjen. S majitelem sklepu jsem již mluvil a s přihlédnutím k ubytování jsem zamluvil zářijový termín.
Chtel bych se zeptat jak to vypada s ubytovanim na teto akci. Sic jsem si precetl ze az ke sklipku se da dojeti autem v listingu eventu, ale myslim si ze jezdit do sklipka autem je skutecne napad nemoudry.
Takze je nejakej konktakt na ten prilehly kemp ? Pripadne nejaky penzion v okoli ?
Diky za info.
Stranka kempu Apollo je <a href=“http://www.atcapollo.cz/“target=”_blank”>tu. Inac, vybavenie kempu uz nejaku tu dekadu pamata, hygiena tiez nic moc, ale jeden poburciakovy zvysok noci sa tam da v pohode prezit.
Len na okraj, do buducna - Az si budete niekto zajednavat ubytko, ohlaste sa ako hromadny zajazd pod nazvom napr. Geoburcak, cena za noc je pre grupaky nizsia (100,- + 50,- “poplatky”).
Hm ja jsem asi nejakej natvrdlej dneska ale nejak jsem nepochopil za co je ta 100vka ? Kdyz pojedem do chatky pro 4 ktera stoji 380 tak nas to vyjde mene jak kilo kazdeho + 50 poplatky, kdyz si vezmu stan pro 2 tak za nej dam 60 + 2x50 poplatky.
Nie si natvrdly, napisal si obe mozne kombinacie, ked sa ta zlava neuplatni. Pri ostatnych typoch ubytovania (2chatka, vacsie 4chatky) to vychadza lacnejcie.