Z iniciativy několika cacherů vznikla myšlenka uspořádání geoeventu na Jihu Moravy, s pracovním názvem “Geoburčák”. Z názvu vyplývá, že se bychom se sešli v období vinobraní a bouřlivého období technologického procesu výroby vína ve vinném sklepě blízko Mlýnského rybníka (zvaného Apollo), mezi Břeclaví a Lednicí. Majitel sklepu nabízí dva termíny : 24.9. nebo 8.10. Předkládáme tento návrh veřejné diskusi. Žádáme o projevení zájmu a vyjádření do 15.srpna 2005, aby mohl být sklep závazně objednán. Nabízeny jsou dvě varianty pohoštění : a) večeře - guláš, slané pečivo, víno a burčák bez omezení - cena 280,- Kč/osoba; b) večeře - guláš, druhá večeře - obložený talíř, ostatní dtto varianta a) - cena 350,- Kč/osoba. Ubytování si mohou účastníci zajistit v okolí místa konání : nejbližší je camp Apollo (chatky, vlastní stany) - www.atcapollo.cz/2.htm, vzdálenější je camp Břeclav (chatky- motelové ubytování, vlastní stany) - www.autkemp.breclav.net, popř. v některém z pensionů v Lednici. Akci je možno uskutečnit jen při dostatečném počtu účastníků.
Ho ho hoooo, to vyzera velmi dobre
Zatial vyhovuju oba terminy, predbezne hlasim jedneho az dvoch ucastnikov
Hlasim sa k lacnejsej cenovej variante.
Suhlasim, znie to dobre. Aj ja som za prvu variantu, ubytovanie si zozeniem vlastne vo Valticiach (ak ma niekto zaujem, moze sa pridat). Terminy vyhovuju, zatial nemame nic. Prihlasujem teda 2 osoby. Bude sa aj nieco hladat, alebo len …burcak?
BTW napiste co je to dostatocny pocet ucastnikov ![]()
[quote]
Majitel sklepu nabízí dva termíny : 24.9. nebo 8.10.
a) večeře - guláš, slané pečivo, víno a burčák bez omezení - cena 280,- Kč/osoba;
Rad by som sa tiez zastavil. Vyhovuju obidva terminy.
Sklep je dostatečně velký. Majiteli bylo avízováno 25 a více osob. Domnívám se, že by počet neměl být menší jak 20 osob.
V oblasti Lednicko - Valtického areálu, Pálavy a okolí Břeclavi je v současné době již dosti keší. Počítá se s tím, že k příležitosti eventu budou v jeho blízkosti založeny další.
Oba termíny OK. Uz se tesíme na burcácek…
Taky bych se dostavil, kromě pohledu v zrcadlo jsem ještě živého geocachera neviděl! Jelikož buroň zasytí, druhé večeře zřejmě netřeba… ![]()
Jo, jsem pro:-) Zatim mam volne oba terminy. To zas bude bolehlav ![]()
Odjíždím na pár dní mimo domov a nebudu mít přístup na Internet. Případné dotazy ohledně geoburčáku zodpovím po svém návratu.
Osobně bych se přimlouval za 8.10 ;o)))
Pridam sa, ak panstvo privoli;) Oba terminy kosher.
Sice mi není moc jasné, jak můžete vědět takhle dopředu, že máte čas, ale taky bych se klidně účastnil. Manželku vezmu, děti bych raději někam odložil ![]()
Zatím mi je úplně jedno kdy.
Ale při pohledu na web ATC Apolo mi připadá, že 8.10 je už v říjnu a oni tam píšou doba provozu červenec - září.
V obou autokempech je možné po dohodě ubytování i mimo sezonu. Ale stejně bych se přimlouval za termín zářijový, pak by s ubytováním takový problém neměl být. I z autokempu Břeclav se to dá do oblasti Ritopeky, kde je avizovaný sklípek, dojít v pohodě pěšky (odhadoval bych to tak přes les a CH.N.Ves. do 5 km). Zpátky by to asi bylo horší… Jinak dobré ubytování by mohlo být i v Lednici např. Hippoclub Lednice nebo i MZU koleje, ale tady nevím jestli koncem září už nebudou zaplněny studenty.
Přeběžně hlásím ostravské geokačery Rubicka a z.m., asi i včetně drahých poloviček
Rada se zucastnim, ale muzu jen v rijnovem terminu.
Pokud by “vyhral” rijnovy termin, tak bych se moc rad zucastnil - ve 2 lidech.
Jo, taky se hlasim, spise na ten zariovy termin a papat mohu kdykoliv (jako hobiti). Jen nevim zda vyrazim na kole nebo pesky, jako priblizovadlo pouziju vlak.
Na základě diskuse byl zvolen zářijový termín. Geoevent byl dnešního dne publikován jako cache GCPDFB. Těšíme se na Vaši účast.