Geocache Navigator on Nokia N78

Nainstaloval jsem si tento program. Nemuzu ho aktivovat, pise mi: PIN must be a number with 4 or more digits.
Ja zadavam veschna mozna cisla, a nic mi nebere. Cim to je? Je to tim, ze tento program neni urcen primo pro N78? Rozumim tomu dobre, ze PIN si mam vymyslet?

Ano, PIN si vymysli a zadej. To je vše.

Pouzival sem tuto aplikaci na N6120 take.. Pomoci pinu pak odesilas "Field notes" do profilu … tzn. najdes kes, das ji oznacit za nalezenou, a na gc.com mas v profilu acces my filed notes for colorado or Geocache navigator..ci tak nejak se to jmenuje.. a tam uvidis pote vsechny najite kese - doplnis log.. a mas to. :o)

Podívej se na geocaching.com do "Acces my field notes", tam dej "Link Trimble’s Geocache Navigator to your account" a tam si svůj účet dle návodu spáruj s telefonem, pak to funguje

PIN jsem si vymyslel a zadal, a program mi furt pise:
"PIN must be a number with 4 or more digits."
Pripada mi to, jako ze je ten program vadny (pokud to nejsem ja). Ja proste zadavam cislo, presne jak chce, a on to porad nebere.

a to ti píše kdy? po spuštění programu? pokud jsi si opravdu jistý, že zadáváš opravdu čísla, tak nevím, zkus třeba jinou verzi

Po spusteni chce, abych si vymyslel PIN. Ja ho zadam, a pise ty blbosti.