Geocache Navigator - stop working

Zdravim
Dnes jsem byl nepříjemně překvapen :o ,když jsem otevíral svou velice oblíbenou aplikaci Geocache Navigator a na displeji bylo napsáno toto:
This free edition of Geocache Navigator will stop working on September 12, 2009.Select"Options Upgrade" to get a new enhanced version now and save 50 %!To vše bez předchozího varování. :@
Jsem jediným překvapeným nebo se to stalo někomu jinému?Rád bych tuto aplikaci používal dál.Ať se na mě ostatní nezlobí,ale Locify i Handy poněkud za tímto zaostávají.Našel jsem už s tím pěknou řádku keší.
Klidně za to těch 15 Euro dám :wink: ,ale nechce se mi zakládat jen kvůli jedné platbě účet na PayPal.Moc tomu nedůvěřuji. :expressionless:
Rád uvítám vaše názory a rady.
Díky.
Myškin

jo, dnes jsem tuto hlášku viděl taky u kamarádky na N95

Zatim mi Geocache Navigator i pres hlasku funguje dal po volbe Skip. Otazka je jak dlouho… Pouzival jsem tu aplikaci hodne i diky moznosti Field Notes. V Geocaching Live to zatim nefunguje.

No jo no, tak to vypada, ze nekdo chce penize za svoji praci… Lehce jsem probehl jejich stranku a vypada to, ze:

1. Geocache Navigator is now available for sale on Nokia’s OVI store (http://store.ovi.com) for a one-time fee of €30 = muzete aplikaci koupit za 30 euracu (one-time = nafurt), pokud vam ted pri prechodu na placenou verzi nabizeji slevu 50%, tak bych to zvazil.
  2. Nemyslim, ze se tak deje "bez predchoziho varovani" - to varovani prave ted vidis a bude Ti to fungovat jeste mesic. Je to dost predchozi? :slight_smile:
  3. Pro platbu pres PayPal nemusis u nich zakladat ucet (ackoliv i to je zadarmo, stejne jako poslani platby - plati se tam za PRIJEM penez), muzes proste poslat platbu, pokud mas embosovanou kartu (ano, bez registrace).
  4. PayPal uz ma dneska spousta lidi, staci se optat nebo pozadat. :wink:

1.Velmi rád za tento program zaplatím,protože jsem s ním opravdu spokojený. :slight_smile:
2.Spletl jsem si august s novemberem :slight_smile:
3.Bohužel v tomto směru nemám vůbec žádné zkušenosti. :expressionless:
4.Játakového neznám,ale pokud by se někdo takový tady našel tak by mi vytrhl trn z paty. :slight_smile:

Tak uz jsem prisel na to kam se odesilaji Field Notes z Geocaching Live. Primo na stranku live.geocaching.com do My LIVE. Nick a heslo je stejny jako na gc.com. Navic se muze rovnou pridat poznamka (log). Myskine zkus schvalne tuto aplikaci.

JJ. live.gc je dobra take, al epred pustenim app v tel je potreba se prihlasit na webu, pak to nedela neplechu, aspon takovou zkusenost mam. Kazdopadne ted paralelne pouzivam oboji. Vlastne snad s nicim jinym nechodim po schrankach…

Tak ty field notes jsou poreseny v Handy geocaching Arcao edition ma tu na foru i vlastni vlakno :slight_smile: od doby co tu fungují jsem Geocache navigator nespustil :slight_smile: a uz asi ani nespustim

Myškine - jakou máš verzi Geocache Navigatoru? Ja mam 2.0.4 a zádné hlásení se mi neobjevilo…

mam 2.0.4. a ta hlaška s tim že to přestane fungovat k tomu datu na mě vyběhla

Mám také tuto verzi. :slight_smile:

Když jsem to zde ráno četl, zkusil jsem si načíst keše v okolí a žádný hlášení se mi taky neukázalo. Objevilo se ale až při dalším spuštění aplikace, no co, tak to půjde z mobilu pryč. Stejně jsem to už nepoužíval..:wink:

tak jak pise miki6, druhé spuštění aplikace a hlášku mam také:o

Pro Hroch team: Handy ti ovsem neukaze mapu a kesky rovnou na ni. Tohle mi v Navigatoru hodne chybelo. Navic gc live umi rovnou cist GPX. Urazem je zatim pomalost aplikace, ale Handy na ni rozhodne nema…

Ahoj,
ja ji pouzivam N95-8GB, ale s instalaci Handyho-Arco edition jsem nemel vubec zadne potize..

Zase zahnojujes jinak funkcni vlakno tematama, ktery do nej nepatrej? Arcao mas jinde, tak pis tam.

Drazí kolegové,
jak tady čtu vaše příspěvky, docházím k přesvědčení, že jsem se mohl zeptat malý Toničky od náz z baráku, které je pět, má sadu báboviček, každého zdraví brýýýden a byl bych na tom stejně :smiley:

Ne Myskine. Tim chci jenom rict at vyzkousis Geocaching Live, ktery Geocache Navigator v mnohem prevysuje…

Tak už se mi to zabloklo a chce to kod:( nevíte o náký medicíně?

Diky za vytazeni tohoto tematu nahoru, nechtelo se mi hledat.

Takze prukopnicka spoluprace mezi Myskinem (zajemcem o koupi softwaru) a mnou (majitelem embossovane karty a uzivatelem PayPalu) a samozrejme zakaznickym servisem Trimblu (museli jsme jim vysvetlit, proc platce a kupujici neni tataz osoba :)) prinesla sve ovoce a po cca 10 koleckach mailovani vsemi smery se zakoupeni licence a nasledne zprovozneni plne verze povedlo.

Postup spociva zhruba v tom, ze si zajemce stahne primo pres nokiacky browser z jejich stranek novou verzi, do te zada sve telefonni cislo a PIN, to tlf. cislo jsme potom poslali do Trimblu zaroven s identifikaci platby pres PayPal, po overeni si zajemce aplikaci odinstaloval, telefon restartnul, aplikaci stahnul znova a uz to chodi.

Cena 15 EUR - v dobe platby vysla na 392.13 CZK.