Geocache simulator

Tohle mě pobavilo :slight_smile: aneb když už je krize největší :slight_smile: :slight_smile: tak můžete hledat cache alespoň na simulátoru

supr, parkrat jsem vrazil do smrcku, preskocil potok, rozslapal nejake houbicky, zaslapl zabu a udelal osobni rekord v rychlosti kombajningu, 5 cache za cca 10 min je slusny, ne?<br/p>

Taky jsem to zkusil, je vidět, že kešeři jsou taky hračičkové.

Helejte, já na to zírám jako vrána, ta pátá se dá fakt zalogovat. Ted je tedy temporarily unavailable, ale vzhledem k tomu, ze mam kašlík a rýmičku a tak nemůžu do terénu - tak si počkám a zaloguju se :))

Taky jsme to zjistili. Dokonce se nám už povedlo zalogovat se. A jak jsme procházeli logy, tak nejsme první češi.

S kašlíkem a rýmičkou by se ti mohly líbit i cache, co jsou u GC55A5 v bookmarcích na boku.

No fajn, jeste mi nekdo vysvetlete, k cemu vam to bude?

Hm, svet je vazne malej. Fakt sem nepocital s tim, ze se dneska mrknu do Svedska :o))

Diky za peknej vejlet!

Jejda, to je množství. Tak já se jdu radši cpát citrónama, než tady nahrabu desítky bodů :))

Ale u té švédské cedule jsem se fakt vyblbnul, nemohl jsem keš najít - tak jsem s tou cedulí cloumal, ale drží pevně…

Já jsem to taky zkoušel a pak mě to přestalo bavit a šel jsem od toho. To se dá skutečně nějak vyzvednout?

Nevidím na tom nic špatného, když to hra umožńuje… Já to asi neudělám, přijde mi to až moc bez pohybu, ale je to každého věc…

Pozoruhodne je, ze nekdo tam lognul i virtualni DNF - screenshot, kde ta cedule proste neni, i kdyz misto je spravne…

A pak že není geocaching internetová hra…:slight_smile:

Ale že je ve Švédsku hezky, že? :-)))))