geocache v plamenech

Na youtube jsem objevij jedno video které mě dost naštvalo je na něm vidět jak nějaký chlapík zapaluje cache a celkem se tim baví a to celé je natočeno zde je na to odkaz http://www.youtube.com/watch?v=eTCXr3EN8a8&mode=related&search=geocache%20geocaching%20geoswag%20oakcoins
Co si o tom mylslíte vy??!!

Pokud jsem četl dobře, tak dotyčný tak udělal se souhlasem autora keše. Nevím co se stalo, (ten screenshot na konci videa je bohužel nečitelný) ale nejspíš už se s touhle nedalo nic dělat.

Debil jeden(správce nechť odpustí), nevim co z nesmyslného ničení takový pitomci mají, z takovejch nikdá nic dobrýho nevzejde. Mimochodem, pozdravuji dalšího hledače bez GPS:-))

A jo tak to bylo se souhlasem, já to totiž do konce nedokoukala.

No, já si nejdřív přečetl popisek a diskuzi. V té jsem zjistil, že na konci videa je nějaký screenshot, tak jsem to převinul na konec, a něco tam je, ale je to nečitelný. Ale podle té diskuze je to majl od autora keše.

Myslím že se dějou větší tragédie než jen spálená krabička.

:D:D:D Promiň, ale docela špatně to vyznělo v kontextu s tvým podpisem:Myslím že se dějou větší tragédie než jen spálená krabička. Podívejte se na geoprojekt K pramenům :D:D:D

:smiley: Snad nebude tak zle B)

No jo, to vyznělo fakt dobře :smiley: Ale ty prameny snad nepohoří :smiley: