Geocacheři tutnov- směr pec pod sněžkou.. Velka upa… jsem z velke upy a hledam kešery v mem okolí a tak kdo je odněkud poblíž tak se prosím ozvěte mohly by jsme se někdy domluvit na nějaký společný odlov nebo tak..
…
to se tu opravdu nikdo nenajde?
Trutnov, klidne se hlasim.. B)
koukam, Ty mas nalezenou jen jednu mou kes? sup, sup ![]()
EDIT: a prijed v patek na event, klidne geokombajnem ![]()
na trutnovsky envent tekuty kapřík sem se bohužel nemel jak dostat
jinnak o se tyce tvych keši tak se ti pokusim udelat radaost aspom zatim s trutnovskejma mysterkama…
…
Zdravím sousedy..
Společný odlov?
Jsem spíš vlk samotář. A když, tak až na Jaře, až sleze sníh…
Teď bych byl velmi protivný a nevrlý …
1.Vánoce,
2. Zima
3. :@sníh… sice ho není mnoho…
chápu ono by to ted ani moc vhodné obdobý nebylo … ale na jaře se domluvíme popř eště z nekym
to se opravdu nikdo další neozve?
posunuji do předu v diskuzi..
..![]()
.
Hlásím se jako další zájemce, jsem z jedné vesničky 2 km od úpice, ale velice rád se s Vámi zůčastním nějaké akce, určitě mi napište na mail [email protected] , at zažijeme něco nového. Nejradši mám vícedení eventy, ale jsem pro i za jenodenní. Takže kdyztak napite, díky, už se teším, zed v zime se nudím a mé okolí není pro kešky moc nakloněné, považují mě za blázna, najde se taky takový (á) ?
P.S. geokačerkám se vůbec nebráním ![]()
slaava tak se to trochu rozrůstá … na jaře se eště kontaktujem.. pokud možno tak sem pište i vaše e-maily díky .. mě můžete kontaktovat na [email protected] ![]()
tak posouvam na vrsek fora
No jsem z Jaromere, takze Trutnov a dale by nemel byti problem…![]()
Mno…jsme z Trutnova tak bych to šlo…Sháníte ještě lidi , jestli jo tak mi prosím napište MAil : [email protected] …jo a nemam gps
zase posouvam…
Mno tak ..jakožto nezkušený kačer se rád někam zajedu podívat a lecčemu přiučit ![]()