No studuji Vysokou školu ekonomickou, fakultu managementu :-), dělám to pod katedrou informatiky, ale jelikož je to ekonomka, tak tam po mě chtějí samozřejmě aby tam byla taky trochu ta ekonomika :), proto jsou tam ty otázky typu zájezdy a listingy v restauraci či v hotelu.
Ohledně těch zájezdů to není myšleno jako že ráno vyrazíme, večer se vrátíme a tím pádem 20 lidí hledá jednu keš, ale že by to byl dlouhobější zájezd, že by to fungovalo něco ve stylu jako agroturistika :-). Týden někde, kde máte k dispozici internet, GPS, mapy, příp. průvodce pro méně schopné začátečníky a běžte si kam chcete kdy chcete :).
A co se týče těch restaurací a ubytování s listingy a jinými materiály - je to myšleno jako zda by si restaurace či např. hotel polepšila v mínění lidí a přívalem zákazníků tím, že by jim toto nabídla
- taková reklama zdarma, kdy příjde Pepa a řekne hele maj tam net a mapy s kešema a dobře tam vařej, až pojedeš hledat do Pepíkova tak se tam stav taky, doporučuju :-).
Já bych to do té bakalářky vůbec nedávala, příjde mi to takové zvláštní, chvílemi vtipné jako vám, ovšem jedna kapitola trochu ekonomicky zaměřená tam musí být
a tak mi nic jiného nezbývá než o tom alespoň polemizovat
..
jessie.r: Ano, já dělám Geocaching už nějakou dobu, i svou vlastní keš mám. Máš pravdu, souhlasím s tebou, je to trochu ošidné v tom jak říkáš - je tu hrozba, že takhle keše najde někdo, kdo k tomu nemá vztah. Ale na internetu je najde také, ve stejné podobě, jen tady by to měl lehce jednodušší, ale ne zas o tolik.
Proto také v té práci píšu o lepší možnosti 2 a to, že by bylo lepší, pokud by např. ubytovací zařízení vytvořilo keše svoje v okolí, než inzerovat keše cizí, které by mohli být takto poškozeny.