Posledni dobou nejak geocaching.com nestiha, porad na me vyskakuje stranka Server is Too Busy, na to ze je to v podstate i placena sluzba a pro me ted uz je, me to docela stve
chapu pokud by to byl nejakej komunitni serve, kterej spravuje parta kamaradu,ale tohle je server filrmy, ktera si na tomhle postavila bussines
Na mne tedy “Server is Too Busy” porad nevyskakuje, za posledni mesic se mi to stalo jen dvakrat, a to na GC.COM lezu VELMI casto. Spise mi prijde, ze se situace oproti lonsku dost zlepsila.
Co se tyka toho nastvani a jeho oduvodneni - uz to tu bylo drive take nekolikrat rozebirano. Je to dano uhlem pohledu na vec a snadno bychom se mohli ocitnout v podobne debate jako ve vlaknu ohledne podmineneho logovani, takze se k tomu vyjadrovat nebudu
hmm to je vivny, ja proste uz vcera vecer nemmoh nic zalogovata a dneska tady ne
kdyz si dam vypis nejaky kesky, tak mi to hodi tuhle chybu
Fakt jsem z toho zpruzenej, obcas uz se mi i stalo, ze to vratilo, ze na servru je nedostatek pameti, ale to za chvili zas bylo ok.
Asi ty MS technologie zas tak kluci z Geocaching.com nemaj moc zmaknuty
Popravdě řečeno - do dnešního rána jsem s GC.com problémy neměl. Jo, možna tato hláška vyskočila 2x za celou dobu, co Geocaching děláme. Ale zrovinka dneska, kdy jsem potřeboval zapsat naši první uloženou cache, blbne to od samého rána (cca od 6ti hodin). Nakonec se to teda v nějakém “funkčním mezičase” povedlo…
Vcera a dneska opravdu nejake problemy byly, a ocekava se, ze nezmizely uplne - viz oznameni a prosby uzivatelu, aby nekdo konecne dal zrat tem kreckum, na kterych Groundspeak provozuje server.
Se ani nedivím, že ten server pořád kleká. Hromada lidí začíná používat geotoad atd. a tím se zátěž zbytečně zvyšuje. Kdyby uvolnili PQ pro všechny tak věřím, že by to ustalo. Druhá varianta je detekovat a blokovat použití geotoadu, ale tím by si moc kamarádů mezi lidma taky neudělali…
no nevim jestli je problem u me, ale zlobilo me to uz vecra doma od cca 10h vecer a dnesk v praci to samy a to mame dost slusny pripojeni
A kdyz to chlase server is too busy, to vypada, ze maj nejaky problem z vyrizovanim pozdavku, nekdy to jde ,ale dost casto to na me dneska vyhodi tuhle hlasku
Ja bych rekl spis naopak-prave kdyz Amici chrni (odhaduji tak kratce po pulnoci USA casu) delaj nejcasteji udrzbu a pak to holt nechodi-jak dnes kolem 8h ranni naseho casu, kdy mi to rovnez neslo, ale v 10h uz v pohode. Odpoledne a vecer, kdy maji Amici “primetime”, me to problemy nikdy nedelalo.
Jojo vcera to vypadavalo ale dalo se tam dostat…dneska se mi to skoro nedarilo a kdyz sem logovala tak se mi dokonce log poslal 2x a pak sem musela hodne trpelive mazat. Maji problemy
Mily Spuzvo, zkus davat pozor na ty napisky quote v spicatejch zavorkach a nepsat text sve odpovedi mezi ne, jinak trosku dost splyva s tim, na co odpovidas. A musim si prihodit, dnes jsem se jeste od rana nedostal na gc.com ani jednou. (za jak dlouho mi nastoupi zrychlene dychani, zpoceny celo, tres koncetin… jako abstak? no uvidime :]] )