Az dnes jsem si vsiml, ze je jiz mozne kese prirazovat do kraju (polozka State/Province). Ted asi bude vhodne zpetne i stare kesiky zaradit.
…no jo, koukal sem. Tak jsem tedy svym keskam priradil kraje, diky za info.
Jojo, už jsem to u te jedné své udělal a funguje to:D
Dokonce to vypadá, že jsem v našem kraji první ![]()
hezké: In Jihocesky kraj, Czech Republic ![]()
Mám opraveno a doufám, že se v co nejkratší době přidá maximum ownerů.
Akorat jsem koukal, ze kdyz nekdo pouzije "List newest in Czech Republic", tak se nejdriv objevi vyhledavaci stranka, kde je potreba jednou kliknout - neobjevi se rovnou seznam kesi. To by me zajimalo kolika lidem to bude vadit ;).
Paw
Tak jsem to opravil. Aby to k něčemu bylo, tak to musí udělat asi všichni owneři co ?
A kvůli statistikám by se to mělo udělat i u archivovaných, ale u těch to nejde :o.
Super. Mohli alespon poslat mail
Proc? Takovou akci je preci treba nalezite utajit. Aby se pak mohli plakat, ze strasne moc owneru nic nepriradilo, kdyz uz odmitli petiminutovou akci s automatickym prirazenim.
V GSAKu koukám, že se vkládá je "Stredocesky", ale GC tam dává "Stredocesky kraj". Takže bude potřeba opravit i makro pro přiřazování krajů, aby fungovaly filtry a vyhledávání …
Ja zasnu… rozdeleni na kraje se dockali o bratia Slovaci. Ti ale nemaji vubec volbu "search all". ![]()
A rovněž Rakušáci.
hurá již jdu přiřazovat ![]()
Tak cache prirazeny a jdu na waymarky, tech je vic…
Myslím, že dobrý
V těch krajích, kde operuju, je jich ve všech kolem 50-60 definovaných, tak to už by jich mohlo být i kolem 1000 celkem ![]()
Dovolim si jeden stupidni dotaz, co to je prosim ten ony bazmek "waymark" pripadne "benchmark" ?
Neco jako kdysi byvaly locationless cache, vymysli se kategorie objektu a ty se pak zameruji a foti. Viz www.waymarking.com. Lokalni ceske kategorie jsou Czech Geodetic Points a 1866 Austro-Prussian War Memorials, ale samozrejme lze waymarkovat i globalni kategorie jako jezdecke sochy ci nudiplaze.
Benchmark je obecne geodeticky bod, americke benchmarky v seznamu NGS se daji hledat a logovat na primo na gc.com. V nekterych jinych zemich maji benchmarky waymarkove kategorie.
Ja si dovolim dalsi stupidni dotaz - uz jsem to u svych kesi vyklikal - ale k cemu je to dobry? Bude chleba levnejsi?
Dostanu slevu na PM, kdyz se tak hezky staram o svoje kese?
(Vlastne je to nekolik stupidnich dotazu najednou :D)
Alespoň budeš mít ten dobrý pocit, že někam patříš
Nebo spíš tvé keše ![]()
Jinak zařazeno, co jsem zatím v OL koukal, moc lidí se nepřidává. Snad to brzo bude stoprocentní ![]()
Tak jsem to taky naklikal a pritom si s hruzou uvedomil co uz mam kesi ![]()
Ale pokud to nebude vyplneno u 100 % (aktivnich) kesi tak je to stejne uplne naprd…