geocaching.com down

Geocaching.com will be going down briefly in the afternoon PDT (UTC-7) on Thursday for regular site maintenance. Updates will be posted to the Groundspeak forums or you can follow us on Twitter to receive an immediate update when the site is back online.

Tak nám to zase zavřou… Copak nám to přinese za novinky?

Podle mě nic když je to kvůli regular site maintenance..

Na .com foru se pise, ze dojde k drobnym zmenam designu stranek a obnoveni podpory standardnich html tagu v listingu.

Tak nevim jestli to neni jen u mne, ale nejak se jim po te udrzbe zmrsily logy u trackables a to tak, ze nektere coiny/TB maji cizi logy (u coinu, ktere jeste logy nemaji). :frowning: Taktez uz podruhe pozoruji zprehazeni ikon kesi.

Hmmm u TB nejdou zobrazit všechny logy na jednu stránku :frowning:

A ve FF nezobrazuje keše na mapě keší - je to jenom u mně??
A v Chromu taky ne.
A v IE8 taky ne.
Dělám něco blbě nebo někde udělali soudruzi z NDR chybu???

Zrovna jsem zkusil jak Firefox, tak IE (7) a keše jsou tam kde mají být :slight_smile:

Jo, už taky - je mi záhadou, proč ten výpadek :frowning:

Oni si s tim pravdepodobne hraji dale i po udrzbovem vypadku. Ty logy u trackables uz jsou taky v poradku. Ale ikony jsou zprehazene porad.

a hlavne uz se nemusi pri decrtypt hint reloadovat znovu cela stranka

a já si říkal proč mi přestal fungovat ten skript co jsem tam na to měl .) Konečně rozumná změna

Mapa nejede (FF), po zadani mista do Seek v tom klasickym seznamu kesi nejsou ikony, je to rozhazene, a za tohle bych mel platit PM? Vzdyt od posledni velke udrzby to jde jen a jen do h*****… :@

Taky se mi vůbec nezobrazujou ikonky (ani v IE i v Chromu). Zrovna jsem něco potřebovala a takhle toho moc nevyzkoumám :frowning:

Mám FF. Prve jak jsem spustil mapu, taky se mi ikonky nezobrazily. Asi po hodince jsem to spustil znova a uz to slo.

Bóže, ať už to dodělají. Začínám mít absťák :smiley:

Vzdyt si ho neplatis. :wink: Kouzlo PM naopak spociva v tom, ze rychle a jednoduse (kdyz to funguje) dostanes data, abys na ten web nemusel furt dokola lizt. B)

Jo..já taky na GC.com lezu jen, když loguju:-D

Konecne to po kliknuti na decrypt u hintu nenacita celou stranku znova, ale rovnou dekoduje jen hint! To me celkem rozcilovalo. Ale ze to trvalo :slight_smile:

Jo, to je fajn. Jenže gc.com fungoval chvíli a už je kaput. Plánování Velikonoc se odkládá na neurčito :smiley:

Divny, ale me to normalne bezi. I mapa.