Po prechodu na Gmail jsem chtel dneska mrknout na novou kes. Otevru tedy Operu mini, zadam adresu gmailu, prihlasim se, kliknu na odkaz v notifikaci a vyskocila na me hlaska ze .. dana stranka pochazi z adresy http://coord.info a ta ze neni spolecnosti google podporovana. Sice se zobrazi stranka s kesi, ale neda se na ni nalogovat.
Pozoruje to jeste nekdo? A co s tim? ![]()
Taky mi to nejde, ale ani kdyz to fungovalo tak jsem to nepouzival, jelikoz se mi nelibilo to formatovani stranky od googlu. Staci si ten odkaz oznacit a dat Prejit na adresu…
Diky, vyzkousim.
Používá gmail od počátku. Jako prohlížeč používám FF a zcela bez problémů. Teď jsem to zkoušel i v IE a to samé…
Panebože Sobiku, je řeč o win mobile ![]()
Neni to o Win Mobile, ale Opeře Mini ![]()
A takhle presne vznikaji famy a dezinformace ![]()
No vidíš, a já používám iPhone s Operou Mini a když si na odkaz kliknu, tak se mi otevře Safari a příslušná stránka na gc.com… když si vyberu, že to chci otevřít v Opeře, tak je tam jen dotaz, jestli to chci otevřít v aplikaci geocaching nebo na webu a otevře se to v obou zcela bez problémů
Takže tak mimo mísu to není B)
poštu otevřu v aplikaci gmail, kliknu na odkaz s keší, ale mohu si vybrat bud operu mini nebo vestavěný prohlížeč. V opeře mini mi taky nejde přihlášení, ale vestavěný prohlížeč funguje.
system android…
Ja to spouštím na SE C510 (Java) a zlobí mne to stejně.
však zakladatel vlákna píše: sice se zobrazi stranka s kesi, ale [color=red]neda se na ni nalogovat…[/color]
funguje ti tedy v té mobilní opeře na stránce s keší i ono problémové následné přihlášení na gc.com?
Tohle dělá jen když máš gmail přepnutý do mobilního zobrazení, přepni si ho na Basic HTML a je po problému.
A pokud to prepnuti na Basic HTML nemuzete najit jako ja, asi se uz i google snazi byt chytrejsi nez uzivatele, tak staci pouzit nasledujici adresu:
https://mail.google.com/mail/?ui=html&zy=a
odkaz na Basic HTML verzi je úúplně dole v té mobilní verzi
Ano, normálně se přihlásím.
Pravda je, ze operu mini nepouzivam uz nejaky cas, uzivam opera mobile 10, tam ten odkaz jeste pred mesicem byl a uz neni, myslel jsem ze se tvari google pro obe verze stejne, zrejme ne. Takze snad ten odkaz pomuze alespon opera mobile userum ![]()
Diky, timto zpusobem se povedlo problem vyresit ![]()