Jde vám zobrazování informací ke keším, TB atd, na zmíněném serveru. Mě to najednou přestalo ukazovat skoro vše. A zkoušel jsem to na různých počítačích a prohlížečích. Zdá se že nejde nic co je dynamického rázu, čili z databází keší a tak.
no na webu geocaching.com mi jde všechno v pořádku, zkus se podivat jestli nezadáváš adresu co jis napsla sem, to se nedivim že nefunguje ![]()
Ne to jsem se jen překlepl v názvu této diskuze, ale mě se stránka geocaching zobrazí, dokonce i část informací tam. Ale jak kliknu na název keše či TB, aby se mi zobrazily detaily, tak se zobrazí prázdná stránka.
Ve Firefoxu mi to alespoň např. napíše:
Chyba parsování XML: Nenalezen žádný prvek
Adresa: GC1KF0Z Hradnikuv event - Geoledopady 2009 (Event Cache) in Ústecký kraj, Czechia created by hradnik
Číslo řádku 1, sloupec 1:
Jedu v Opeře 9.63 a všechno je bez problému, proklikával jsme to docela hodně
U mě na FF taky všechno v pořádku, zřejmě bude chyba někde u tebe nebo na straně tvého poskytovatele ![]()
Tak u mě už je to taky OK. Ale nic jsem s tím nedělal. Jen jsem čas od času reloadoval stránku a najednou je na ní listing v pohodě. Ale fakt jsem to zkoušel z různých kompů. Tak nic, asi O2 nějak filtrovalo no co já vím.
Mě to dělalo o víkendu. Chvíli to fungovalo, pak to zase dávalo tu hlášku.
No, podle mne opět nejedou maily (watchlist a podobné), ale se samotnýma stránkama jsem v poslední době taky neměl problém…
No teď to zase chvíli nešlo, ale když jsem to zkusil mini operou z mobilu, tak to fungovalo. No na pc v naší síti ne. Ale už to zase jde i tady. Kdo ví co to je. Před pár dny jsme měnilii připojení k netu. Ale že by to způsobovalo takovýhle divný chyby, že kus stránek nejde? No nic, asi se má v práci pracovat a ne brouzdat po netu.