Vv poslední době mě gc.com dvakrát vypekl se zasíláním Pocket Queries. Z ničeho nic přestaly chodit (protože je zpracovávám automaticky, všiml jsem si toho až po týdnu), a když jsem je chtěl zkontrolovat, vybafla na mě místo správy PQ stránka kde bylo nutné souhlasit s licencí k poskytování waypointů.
Samozřejmě to chápu, ale celkem mě překvapuje že by Groundspeak měnil licenci 2x měsíčně, připadá mi to trochu ujeté. Tak se chci zeptat ostatních PM, jestli se to stává i jim? Nebo groundspeak kontroluje účty individuálně, a tam kde mu připadá že uživatel generuje moc PQ příliš často, tak mu to trochu zkomplikuje?
Celou licenci jsem si totiž četl, a nepřipadá mi že by se v ní od minula cokoli změnilo.
Tak to se mi jeste za vic nez pulrok pouzivani PQ nestalo ani 1x, pritom generuji prubezne PQ z CR (zpravidla 2-4 PQ denne), cili nechapu, proc ti to dela...
Stalo se mi to, když jsem na PQ šel z jiného compu resp. z nové IP adresy. Je tedy možné, že nějak si to GS loguje podle IP adresy nebo ukládá cookies či tak něco.
Ani to by nemalo byt ono, na PQ chodim z domu aj z prace, pricom su to dve nezavisle pripojenia (uplne iny provider pre doma aj pracu) a nestalo sa mi ze by chceli potvrdit lic. podmienky.
[quote]
ja-prvy: Ani to by nemalo byts ono, na PQ chodim z domu aj z prace, pricom su to dve nezavisle pripojenia (uplne iny provider pre doma aj pracu) a nestalo sa mi ze by chceli potvrdit lic. podmienky.
[/quote]
Stalo se mi to včera prvně, tak nevím... PQ chodí ale normálně.