Tak se dnes stala velice nemila vec. Zrejme skrat na elektroinstalaci zpusobyl rozsahly pozar, ktery zachvalil velkou serverovnu, ve ktere byl i server na kterem bezi stranky geocaching.com Ac by melo byt vse zalohovano, nejakym nedopatrenim byla nenavratne smazana skoro polovina databaze kesi. Na naprave se jiz intenzivne pracuje, ale dle informaci administratoru to muze trvat i nekolik tydnu a neni jiste, zda se podari vsechna data zachranit.
A aby toho nebylo malo, tak behem jednoho z poslednich projevu G.Bushe v koncicim volebnim obdobi, ktery prave ted bezel live na CNN byla vyslovena mimojine i tato veta: "Vzhledem k neustale se zvysujicim bezpecnostnim rizikum pro americke obcany a zejmena vojaky mimo USA, nadale se zlepsujici vyzbroji teroristickych skupin zejmena v oblasti satelitne navadenych raket a v neposledni rade take slabou podporou defensivniho raketoveho destniku v Polsku a Cecensku, jsem se po porade s ministrem obrany rozhodl o znovuzavedeni takzvane umele chyby (SA) v nasem americkem satelitnim systemu GPS a to s platnosti od 1.5.2008."
Tedy ne, že bych ti nevěřil ;), ale tohle není možné - na systému GPS funguje dneska naprosto všechno - od navádění letadel, přes autonavigace až po geocaching, tohle by si podle mě na triko nevzal ani Bush
Tak to vypada dost naho Muzeme se pripravovat na to, ze budeme chodit podle map. Dokud nam je velkej bracha nezacne nahodne deformovat. To uz tu taky bylo. Z ty doby je taky tenhle:
Vite cim se svitilo v Rumunsku pred petrolejkou?
No prece eletikou!
No, to ja jen tak, ze mi to prislo trosku podobny a lepsi komentar k tejhle jobovce me nenapd
Takže přátelé, až bude mít v životě před sebou nějaké důležité rozhodnutí (volba partnera, zaměstnání, nákup akcií apod.), vyprdněte se na obskurní noční pořady na Primě typu "Volejte věštce" - a volejte rovnou Brabencze !!!
Takhle to trefit (drobné detaily odpustíme) s více jak ročním předstihem - kloubouk dolů