Geocaching.com VYHORELA SERVEROVNA!

Tak se dnes stala velice nemila vec. Zrejme skrat na elektroinstalaci zpusobyl rozsahly pozar, ktery zachvalil velkou serverovnu, ve ktere byl i server na kterem bezi stranky geocaching.com Ac by melo byt vse zalohovano, nejakym nedopatrenim byla nenavratne smazana skoro polovina databaze kesi. Na naprave se jiz intenzivne pracuje, ale dle informaci administratoru to muze trvat i nekolik tydnu a neni jiste, zda se podari vsechna data zachranit.

NCEVY!

Tak moje cache sice zasaženy nebyly, zato se ale teď nemůžu dostat do vlastních trackovatelných předmětů :frowning:

A aby toho nebylo malo, tak behem jednoho z poslednich projevu G.Bushe v koncicim volebnim obdobi, ktery prave ted bezel live na CNN byla vyslovena mimojine i tato veta: "Vzhledem k neustale se zvysujicim bezpecnostnim rizikum pro americke obcany a zejmena vojaky mimo USA, nadale se zlepsujici vyzbroji teroristickych skupin zejmena v oblasti satelitne navadenych raket a v neposledni rade take slabou podporou defensivniho raketoveho destniku v Polsku a Cecensku, jsem se po porade s ministrem obrany rozhodl o znovuzavedeni takzvane umele chyby (SA) v nasem americkem satelitnim systemu GPS a to s platnosti od 1.5.2008."

Tedy ne, že bych ti nevěřil ;), ale tohle není možné - na systému GPS funguje dneska naprosto všechno - od navádění letadel, přes autonavigace až po geocaching, tohle by si podle mě na triko nevzal ani Bush :smiley:

Taky jsem to slysel…

To je v pytli. Jak tak brouzdám Internetem, od půlnoci jedna pohroma za druhou. Ňákej divnej den, nebo co…

Tak to vypada dost naho :frowning: Muzeme se pripravovat na to, ze budeme chodit podle map. Dokud nam je velkej bracha nezacne nahodne deformovat. To uz tu taky bylo. Z ty doby je taky tenhle:

Vite cim se svitilo v Rumunsku pred petrolejkou?
No prece eletikou!

No, to ja jen tak, ze mi to prislo trosku podobny a lepsi komentar k tejhle jobovce me nenapd

A to víte že ode dneška se zpoplatňuje ICQ?

Sakra, a nevíš jaká je sazba?
A je to podle počtu písmenek a nebo podle počtu zpráv?

Já koukal na ten web co o tom píšou, ale je to tam jen maďarsky a finsky :frowning:

Jsem tady pár vteřin a po těchto zprávách se jdu rovnou utopit.Už konečně napustili Slapy.

No Comment

Co si vzpomínám, tak tohle je první Apríl po několika letech, který je na tomhle serveru fakt na Apríla :smiley:

A je hrubá neslušnost upozornit na Apríl hned ráno :frowning:

Styď se !!!

To je pravda, je to škoda, hodně jsem se doteď bavil.
Ale trochu jsem očekával, že to někdo nevydrží a práskne to

:expressionless: sry :expressionless:

…smazám off topic příspěvek

Když se má něco pos… tak se to pos…

Nezoufej, když pošleš tuto zprávu všem na svém ICQ listu, získáš [color=blue]modrou[/color] květinku a budeš to mít dál zadara. :smiley:

Trutnovacek: Tak si ty kazisvete editni (smaz) ten tvuj prvni prispevek a mas to..

Kdo máte nějaké FTF na zmizelých keškách, tak napište na mail [email protected], jinak bude vše přičteno PaBovi jakožto výchozímu FTFerovi pro ČR :slight_smile:

Moje kešky se už objevily, ale jako disablované. Všechny jsem je musel aktivovat ručně.

Takže přátelé, až bude mít v životě před sebou nějaké důležité rozhodnutí (volba partnera, zaměstnání, nákup akcií apod.), vyprdněte se na obskurní noční pořady na Primě typu "Volejte věštce" - a volejte rovnou Brabencze !!!

Takhle to trefit (drobné detaily odpustíme) s více jak ročním předstihem - kloubouk dolů :smiley: