Geocaching.cz coby account na GC.com

Jak to prosimpekne vypada s timto ‘userem’ ? Evidentne to neni prilis aktualni account (last visited Wednesday, March 23, 2005)/… zajimat me to zacalo kdyz jsem pred casem logoval cache Certoryje a mel tak trochu pocit, ze neco vykladam mrtvemu nebo do zdi… aktualneji me to zajima v souvislosti s cache Adelina cesta, ktera s nejvetsi pravdepodobnosti padla za obet radeni lesnich delniku a potrebovala by bud obnovit, nebo mozna spis archivovat, protoze sve poslani uz nejspis splnila a jsou pripraveni jini, mladsi, aby ji zastoupili… / dost blaboleni, to rozhodnuti neni na mne, ale opet jsem si rikal, ma smysl placnout do listingu log ‘needs maintenance’ nebo ‘needs archived’, jestlize oficialni majitel zrejme davno neni aktivnim naslouchajicim majitelem? … kdo vi ?

Smysl to urcite ma a poznamkou o potrebe udrzby nic nezkazis. Jednak je dlouhodobe nereagovani na log Needs Maintenance duvodem k budouci archivaci. Druhak dlouhodoby nezajem majitele, prokazany takovymi opakovanymi vyzvami, je podminkou pro pripadnou adopci jinym zajemcem bez souhlasu majitele.

su to manici, ktori uz davno necachuju, kedysi vlastnili domenu geocaching.cz. Napis poznamku o nutnosti opravy alebo archivacie a ak nebude ziadna reakcia, napis do Haggu :slight_smile:

Ze jsou to manici nejak spojeni s touhle domenou by si domyslel asi i muj pes :] … dotedka maji jako User Webpage nastaveny www.geocaching.cz … proto se taky ptam tady, ze aano. / Diky za rady, ci spis natuknuti ze - coz je taky celkem jasna pravda :] - logem Needs Maintenance prinejmensim nemuzu nic pokazit. Uvidime, jestli alespon preposilani upozornujicich mailu z groundspeaku jeste funguje (jestli nechodi do davno mrtve schranky).

Tak jeste jedno zvolani. Account tohoto teamu je neaktivni vic nez rok, adresa kterou maji v accountu nastavenou vraci Returned Mail - User Unknown. Takze, jestli nekdo z vas - z geocaching.cz - cte toto forum, ozvete se mi, prosim! Jestli nekdo jiny vi, co je to za lidicky a ma na ne nejaky aktivni kontakt, poskytnete mi ho prosim, je-li to mozne. Diky.

Dobře činíš Bubáku, tento team jsem s potřebou údržby cache Adélina cesta kontaktoval loni v říjnu, od té doby ticho po pěšině. Jsem tedy zřejmě poslední kdo ji našel alespoň trochu funkční - tedy něco jako Last found. (Nová zkratka na obzoru !) Myslím, že by stálo za to, tuto cache archivovat. Stejně nedávno dopadl “Place of double tree” u Tábora. Ten taky nikdo nenašel přes rok a autor mlčí dodnes…

Place of double tree - je pravdepodobne jiny pripad. Tahle keska tam na 99,99% je! Jen je opravdu dobre ukryta. Autora znam, zkusim ho sehnat… Tehle kesky je skoda, ma pekelnou obtiznost… :wink:

No po několikahodinovém hledání s 3 lidmi jsem jiného názoru a dle logů nejsem sám, kdo ji nenašel. Problematické je už samo zadání odpovídající spíš multi než traditional. Na místě samém jsme hledali snad ve všech aspoň trochu možných úkrytech, faktem je, že na stromy jsem nelezl a zem lopatou taky nepřehraboval. Myslím, že nejen mne by zajímalo, kde ta zatracená krabice vlastně byla/je. A pokud tam opravdu je, tak se dost divím autorovi, že si nechal i přes mnoho upozornění tuto cache archivovat a ani se k tomu nevyjádřil.

Jako jedni z posledních, co jsme ji našli, můžeme potvrdit, že i přes použití nápovědy, která je spíš zavádějící, jsme ji našli víceméně náhodou. Hledali jsme taky ve 3 lidech. Úkryt byl opravdu hodně dobře maskovaný.

Diky ze se tak pevne drzite tematu vlakna. Jelikoz tady jde o patraci akci a tema by melo byt na prvni pohled jasne, pripominam - shanim team geocaching.cz nebo kontakt na nej, jestli teda jeste existuje. Alespon nekdo z jeho (byvalych?) clenu je snad jeste porad nazivu… :]