geocaching.cz na FACEBOOKU

Na facebooku je založena stránka GEOCACHING.CZ tak kdo má FB tak ať se přida :slight_smile:

jsem tam :wink:

To je info o stávajících nebo to je nějaká nová?

Ta už tam je déle ale je to CZ;)

Už je tam dávno skupina Czech Geocaching čítající momentálně 765 členů (asi nejpočetnější ze všech už založených), nač zakládat další a další a další a další? :o

Přesně tak, spíš bych zrušil Facebook :D:D (Xichtbůkáři sežerte mě :D)

co je facebook

Fejsbook je zlo, takže se nepřidám, sry ;c)

To je taková italská specialita :smiley:

B) Tak to už jsem taky párkrát slyšel od kámošů-odpůrců. Nakonec se taky přidali a zjistili, že to má své výhody. Ale pokud tím zlem myslíš neustále vysedávání na netu…:expressionless:

Ty neznáš fejsbůk, gadžo.

Ne Facebook (Fejsbůk), ale Fakebook (Fejkbůk) :smiley:

co je to facebook je vysvětleno na http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Facebook

Taky se přidám, jen co to vyhledám. Já fcb neodsuzuji, díky němu mám přehled o přátelích, kteří jsou z jiných koutů republiky, dozvím se spoustu drbů (nojo, ženská.. :D), jsem v kontaktu se spolužáky kvůli školním záležitostem. Nevýhodou je ten strávený čas u kompu..

Jedna z nevýhod facebooku byla demonstrována právě založením stránky geocaching.cz - spousty duplicitních skupin věnujících se témuž tématu. Je skupina Geocaching, stránka Geocaching, skupina Czech Geocaching… Proboha proč, když existuje tohle fórum?
(a to nemluvím o tom bordelu co vznikne na hlavní stránce, když několik tvých přátel propadne Farmvillu)

Facebook sabotuji, takže se tam také neobjevím. Facebook jednou dostane kopanec od PC pirátů :smiley:

Facebook = Kniha xichtů :wink:

Jinak ja ho neodsuzuji ani nevychvaluji - jako vsechno ma sva plus i minus. Kazdopadne at se nam to libi nebo ne, tak je to budoucnoust - zacina se vazne hovorit o tom, ze je jen otazkou casu, nez socialni site vytlaci napriklad klasicky e-mail a to i ve firmach.

Jedna z výhod FB je ta, že tam v poklidu jdou upéct geoakce, aniž by do toho někdo CHYTŘE vstupoval. Samozřejmě má i spoustu nevýhod.

signature

možná to tu už někdo psal (sorry, četl jsem asi jen prvních desete reakcí) ale myslím že není nutné Geocaching tam propagovat, né? Víte jaká to bude nuda, až nebudou mudlové a každý si bude moct v klidu prohmatávat kdejakou lavičku, protože každej bude vědět co je to geocaching? :slight_smile: