Ahoj, poradi mi nekdo, co udelat (nastavit), abych se zobrazil ve statistice kaceru, ktera je jednou z voleb v levem menu na teto strance? Zatim jsem se tam nenasel a neprisel jsem na to proc.
Diky! ![]()
Proč tam nejsi je uvedeno v upozornění na té stránce se statistikou.
Do prehledu se zapocitavaji jen navstevnici referencnich kesi, jejichz seznam je uveden pod statistikami. Pokud jsi zadnou z techto kesi nezalogoval, tak se tam nezobrazis.
No, tak to jsem fakt slepec! :o
Dik za upozorneni a omlouvam se za zbytecne vlakno … snad se to uz nestane … ![]()
Cau, chtel jsem se zeptat, jak se dá nastavit na geocachingu v profilu napr. mapa ČR a tam prehled kesek co jsem ulovil (cervene puntiky). Koukal jsem, ze tuto mapu maj i normalni Member, takze to neni pouze pro Premium. Diky za odpoved ![]()
A už máš nějaké nalezené?
Protože, kdo hledá, tak najde. Třeba odkaz Návod by mohl pomoci ![]()
Tuším že tu někde byl na to skript, kterým se ze svých nalezených krabiček vygeneruješ ten obrázek a ten pak uložíš do svého profilu na gc.com. není to nic automatického…
přihlašes se na geocaching.cz ke svému účtu, na www.geocaching.cz/nalezy.php zadej svoje nalezené kešky a dole máš odkazy na mapy s nálezy (je tam i odkaz na postup, jak to celé nevyplňovat ručně)
jo jo diky zkusim to ![]()
díky moc, o této funkci jsem nevěděl, nemusím to dělat ručně.
Možná by to chtělo tu stránku maličko přerovnat. Protože většina voleb je dole, pod seznamem nalezených keší a ta stránka je tedy delší a delší.
Přitom by stačilo vidět vršek tabulky a volby pro práci se soubory pro nahrání dat o nálezech. Určitě častěji nahráváme soubor s daty, než projíždíme celou tabulku nálezů.
Myslete trochu na PaBu, vždyť zavaří kolečko na myši ![]()
Že by PaBa neznal klávesové zkratky CTRL + HOME a CTRL + END?