Uz jste to videli?
viz http://live.geocaching.com ![]()
Vypadá to docela zajímavě :). Jen co budu mít čas tak to vyzkouším.
PaBo, už tě vidím ! ![]()
Přesně tak PaBa byl spatřen ve Strašnicích :). Teď tě bude každý moci sledovat ![]()
Koukám na to a vidím že to používáš. ![]()
???
Tak nějak jse úplně nepochopil přidanou hodnotu této srandy. Kromě toho že jsem zahlédl PaBu na jižní spojce ![]()
Je to hlavně JAVA aplikace do mobilu, která ti umožní hledat on-line kešky ve tvém okolí a pak tě k nim navigovat. Pokud máš aktivované zobrazení na mapě (teďnevím přesně jak se to jmenuje) tak tě ostatní uvidí kde jsi a můžete se tak např. u nějaké kešky sejít apod.
Shrnu-li to, tak je to vlastně přenesení stránek gc.com do mobilu ve zjednodušené verzi.
Na to samé jsem používal Ipoki a jsem rád, že se to zavedlo i zde. Neříkám, že to budu používat imrvére, ale občas je s tím sranda.
Mne to taky prijde docela vtipne. Napriklad zapipa nova keska, mrknu se na internet, jestli neni nejaky keser v okoli a kdyz vidim, ze jo, tak nikam nejedu a zustavam doma. ![]()
Nebo nebudu mit zrovna s kym zajit na pivo, podivam se, kdo je pobliz…
moznosti pouziti je fakt fura.
Jedina slabost je ale v tom, ze tuhle aplikaci asi bude pouzivat minimum lidi. Ted jsem se dival na mapu a naslo to dva lidi v CR a sest lidi v Nemecku. To je slabota.
Ale urcite to vyzkousim.
Možná, kdyby prvně spravili tu češtinu, potom wherigo, pak …
No, nebudu brblat, vyzkoušel jsem javovou verzi do PC. Je to zajímavé, ale nepodařilo se mi zobrazit žádnou postavičku, ani kešku. Ale jistě na to přijdu
Používat to bude ten, kdo má datové připojení zadarmo a nebo je mu to jedno, řekl bych.
něco podobného jsme chtěli udělat s Mionem na zdejší mapě, ale nebyl čas to dodělat. Tak teď už máme originál od groundspeaku.
Tak si hned sám odpovím - ano, to ti fungovat v PC nebude, tam si vyrobíš jen offline verzi map - a to zní zajímavě.
Tak do mojí 6300 se to nepovedlo nainstalovat ![]()
No a takove pripojeni mam, takze to neresim.
Ona je take verze pro PC? A na co to je, kdyz mas mapu na webu?
To jsem se právě domníval, že tam uvidím pěkně na monitoru online honičku PaBy, Benja5 a Lukaseprochazky
A ono nic ![]()
Píšu tedy o té javě, samozřejmě.
To jsem se právě domníval, že tam uvidím pěkně na monitoru online honičku PaBy, Benja5 a Lukaseprochazky
A ono nic
No jak jsem pochopil z te www mapky, tak aktualni to asi moc nebude, kdyz se tam nastavuje napr. interval 3 hodin a nejmensi je 15minut.
Witko napsal/a:
Ahoj poraďte mi prosím jak to stáhnu přímo do mobilu. Na tom linku to nemůžu najít. Díky moc
V mobilu zadáš do internetového prohlížeče adresu [b]Geocaching® mobilní aplikace a až se to načte, potvrdíš nainstalování aplikace. Je až s podivem, v mém mobilu se to podařilo spustit.
Witko napsal/a:
Hustý! Díky moc. Co máš za šrot? Já sony ericsson T650
Tak se rozmysli, máš Sony nebo Ericsson?
Nááááhodou, já mám normální telefon, ve kterém běhá TomTom, SmartComGPS a teď i tahle kravina ![]()