Geocaching Live

Uz jste to videli?
viz http://live.geocaching.com :wink:

Vypadá to docela zajímavě :). Jen co budu mít čas tak to vyzkouším.

PaBo, už tě vidím ! :slight_smile:

Přesně tak PaBa byl spatřen ve Strašnicích :). Teď tě bude každý moci sledovat :smiley:

Koukám na to a vidím že to používáš. :wink:

???

Tak nějak jse úplně nepochopil přidanou hodnotu této srandy. Kromě toho že jsem zahlédl PaBu na jižní spojce :slight_smile:

Je to hlavně JAVA aplikace do mobilu, která ti umožní hledat on-line kešky ve tvém okolí a pak tě k nim navigovat. Pokud máš aktivované zobrazení na mapě (teďnevím přesně jak se to jmenuje) tak tě ostatní uvidí kde jsi a můžete se tak např. u nějaké kešky sejít apod.
Shrnu-li to, tak je to vlastně přenesení stránek gc.com do mobilu ve zjednodušené verzi.

Na to samé jsem používal Ipoki a jsem rád, že se to zavedlo i zde. Neříkám, že to budu používat imrvére, ale občas je s tím sranda.

Mne to taky prijde docela vtipne. Napriklad zapipa nova keska, mrknu se na internet, jestli neni nejaky keser v okoli a kdyz vidim, ze jo, tak nikam nejedu a zustavam doma. :slight_smile:

Nebo nebudu mit zrovna s kym zajit na pivo, podivam se, kdo je pobliz… :smiley: moznosti pouziti je fakt fura.

Jedina slabost je ale v tom, ze tuhle aplikaci asi bude pouzivat minimum lidi. Ted jsem se dival na mapu a naslo to dva lidi v CR a sest lidi v Nemecku. To je slabota.

Ale urcite to vyzkousim.

Možná, kdyby prvně spravili tu češtinu, potom wherigo, pak … :slight_smile: No, nebudu brblat, vyzkoušel jsem javovou verzi do PC. Je to zajímavé, ale nepodařilo se mi zobrazit žádnou postavičku, ani kešku. Ale jistě na to přijdu :wink: Používat to bude ten, kdo má datové připojení zadarmo a nebo je mu to jedno, řekl bych.

něco podobného jsme chtěli udělat s Mionem na zdejší mapě, ale nebyl čas to dodělat. Tak teď už máme originál od groundspeaku.

Tak si hned sám odpovím - ano, to ti fungovat v PC nebude, tam si vyrobíš jen offline verzi map - a to zní zajímavě.

Tak do mojí 6300 se to nepovedlo nainstalovat :frowning:

No a takove pripojeni mam, takze to neresim.

Ona je take verze pro PC? A na co to je, kdyz mas mapu na webu?

To jsem se právě domníval, že tam uvidím pěkně na monitoru online honičku PaBy, Benja5 a Lukaseprochazky :wink: A ono nic :frowning:

Píšu tedy o té javě, samozřejmě.

No jak jsem pochopil z te www mapky, tak aktualni to asi moc nebude, kdyz se tam nastavuje napr. interval 3 hodin a nejmensi je 15minut.

V mobilu zadáš do internetového prohlížeče adresu [b]Geocaching® mobilní aplikace a až se to načte, potvrdíš nainstalování aplikace. Je až s podivem, v mém mobilu se to podařilo spustit.

Tak se rozmysli, máš Sony nebo Ericsson? :smiley: Nááááhodou, já mám normální telefon, ve kterém běhá TomTom, SmartComGPS a teď i tahle kravina :slight_smile: