Geocaching mě chytil za srdce.

Přesunuto z fóra poradna, kde to neodpovídalo na zadaný dotaz. Laskavě dodržujte pravidla!

Pokud se ve fóru někdo ptá, zda je možné hledat cache bez GPS a já odpovím, že to jde za pomocí map.cz, tak mi to přijde jako odpověď vcelku vhodné…ehm.
A že jsem tam přihodil postřeh, že si po čase stejně koupí aspoň modul, to bych moc neřešil, ale budiž. Příspěvek tedy rovnou smaž a je to :wink:

Jenže ty mapy.cz někdo radil už 2x před tebou a zbytek (většina příspěvku) nebyl odpověď na dotaz.

No jestli by třeba funkce moderátora neměla být aková, že když je dle něj odpovězeno dostatečně, tak prostě to vlakno uzavře… a je klid.

No máte pravdu, jen jak odhadnout, kdy bylo téma vyčerpáno. Zatím jsem to udělal v založení kešky ve dvou. V Právu jsem zatím jen pocity a doměnky odstraňoval, ale asi ho taky brzy promažu (porušení pravidel) a zamknu. Jen jsem zvědav jestli mne někdo ukamenuje. Pracně se píše s vtipnou odpovědí a já mu ji smažu. :smiley:
A druhá věc, zamknout fórum, změní se trochu parametry a někdo si otevře jiné se stejným tématem…:frowning:

Prace moderatora neni nikdy lehka …

Ale ver, ze vetsina bude stat za tebou.

Opravdu me nici, kdyz tady ma clovek neco najit a musi listovat mezi prizpevky typu: "Fajn …" "Cha cha tak to jsem se zasmal …" a pak lidi co takhle jen hunti pocet prizpevku okamzite nadavaj, kdyz se nekdo na neco zepta, ze to se uz davno resilo a at neotravuje.

Ale presne diky nim se kolikrat neda nic najit …

Takze s vervou do toho … osobne si myslim, ze 50% prizpevku na tomhle foru je jen proto, aby dotycny mohl machrovat ze ma pres 1000 zapisu.

A pak je to jak s keskama - kvalita jde na ukor kvantity.

ono ale forum nerovná se jen helpdesk, je přece (taky) na pokec… samozřejmě správce si může Forum přizpůsobit obrazu svému, ale většina lidí od toho stejně očekává oboje. Ten kdo si moderuje thread ať si to samozřejmě udělá podle svého.

Ale to ja nikomu neberu :slight_smile: dit mame demokracii B) at si kazdy dela co chce :wink:
Jen by bylo fajn, aby nejake casti fora "zustali" citelne i pro novacky.
Protoze hledat neco v topicu +400 komentaru neni ono …

V pořádku, jen jsem zopakoval už vyřčené. Kdybys to smazal (bo ignoroval), tak neřeknu ani slovo, ale zakládat to jako nové téma mi přijde víc než bezpředmětné.
I když…to je můj názor a někdo by měl třeba jiný a člověk se holt nezavděčí všem. Nebre tedy mé názory jako rejpání a tohle vlákno prostě smaž :wink:
Honza