Tak tu máme další článek:
http://www.novinky.cz/clanek/137301-geocaching-najdi-svuj-zlaty-poklad.html
Docela pěkně napsané…
Novinky, jak známo, jsou Právo na netu.
Článek je inet. verze článku v Právu viz: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=7315&pid=76894#post_76894
Jo, taky mi to bylo silně povědomé. Jak textem, tak i obrázky.
Desatero bych povinně dal na začátek textu…
Edit:
Jak jsem psal i u toho článku…Publicita tomu může uškodit, ale protože tady, při této činnosti není žádnej mrtvej, za chvíli po tom ani novinářský pes neštěkne.
Já myslím,že je to o lidech,každý z nás se to nějak dověděl,že jde GC nějak provozovat.Nechápu,proč někomu publicita vadí,když se to dalo čekat,jelikož vše vždy začíná hrstkou nadšenců,než to přejde v masovou zábavu…Klidně o tom může vědět celá republika,ale dělat GC budou jen ti,které to opravdu zaujme.Všichni víme,že lze jezdit třeba na koních a tyky ho nemá každý doma…
Chtěl jsem dodat nějaké moudré myšlenky, ale je to vlastně jedno. Máš pravdu, je to o lidech.
Ale co se týče těch koníků - v době, kdy nabývali na popularitě, je asi měl taky skoro každý ![]()
Teď je ovšem otázka kolik "šotků" sebou tato popularita přinese, věřím že mezi lidmi se stále pohybuje hodně lidí, kteří mají za cíl pouze škodit, takže bych se ani nedivil, objeví-li se člověk, který se zaregistruje a bude cache postupně ničit, ale třeba je to jen moje milná představa…
To nebezpečí škůdců tady bohužel je. Nezbývá než doufat, že zvýšená publicita toto nebezpečí nezvýší.
Ničení keší nebo jejich vykrádání se mi taky nelíbí. Proto čím delší multina nebo složitější mysterka tím líp, taková se bude ničitelům těžko hledat :D:D:DB)
A nás lovce přívede do… ![]()
Myslim, ze o tom to neni…
vzdycky finalovku nekdo muze najit/vyhrabat/znicit … je to vsechno o lidech…
citat ze Zemeplochy - "…kralovske koruny maji sklony k tomu se vzdycky nekde objevit.. treba ji nejaky pasacek najde jen tak pod vyvracenym parezem… "
Tak toto do kamene tesat, zcela souhlasím
V jiných vláknech se tu nadává na to, že keše přibývají jako houby po dešti a za chvilku se o ně bude zakopávat na každém rohu - ničení alespoň přispěje k rovnováze, ne? ![]()
(tento příspěvek prosím neberte moc vážně)