Geocaching na Samsung Omnia II. (i8000)?!

Ahoj, rád bych pouzival svoje PDA Samsung Omnia II. (i800) s WM 6.5 pro Geocaching.
Může mi někdo světa znalý doporucit co bych si mel sehnat za mapy a soft pro Geocaching nejlepe v ceskem jazyce? Mam stazenou navigaci iGO_8.3.4.102680_CZ-SK_WVGA, staci jen tohle? Je interni GPS vhodna pro Geocaching, je dost přesná?!
Diky za vase rady a cas…

Na GC pod malýma Woknana bych doporučil:

Soft GCzII
Mapu GarminaXT

Igo je na přiblížení po silnici (plus nějaký ve městě)
Interní GPS bývá použitelná záleží od místa

na Omnii II mám zmíněný GCz, ale používám ho jen pro stažení a čtení listingů multin /na to není Oregon to pravé/.
taky nevím, jak to tam je se statickou navigací, jestli nějak jde vypnout - pokud ne, tak bude trochu problém s dohledáváním.
projdi si forum, o tom programu tady tohe je celkem dost

Něco v čestine by nebylo? GCzII byl prvni soft co jsem se pokousel na Omnii rozbehat, ale zdalo se mi to zbytecne slozity a hlavne anglicky :slight_smile:

No někde je tam i čeština, ale základní funkce jsou celkem pochopitelný. A když tam natáhneš GPX, doláduješ obrázky, tak máš vše v přístroji.

Prosim o pomoc! Mame Omnii II i8000, nainstalovany GCzII, ale bohuzel nejde rozbehnout. Pise, ze nemuze najit odsouhlasene pouzivani navigace a snazi se me presmerovat na geocaching.com, kde to mam dokoncit. Zde vsak nikde volba neni. Muzete prosim poradit? Diky

Divně přeložené,ale vypadá to že nemáš odsouhlasené podmínky s GroundSpeakem.

Re: Kralici Komando - me to tam taky chodilo, musel jsem se jednou tusim prihlasit pres mobil na www.geocaching.com, kde me to navedlo na podobny formular, jako kdyz si instalujes do PC program, ze souhlasis s podminkami a od te doby klid…

Jeste by me zajimalo, kde je v programu GCzII ta cestina, myslim, ze tam zadna neni :slight_smile: Vse ostatni uz rozbehano, uspesne uz uloveno 5 kes…

BeelineGPS je dobrej softík a čeština na něj taky existuje.

Nevím jak omniaII,ale já mám omnii I a koupené mapy smartmaps+navigator+locator a šlape to bezvadně.Je to česky a dost polopatické.Vše nahráno na kartě a je to radost.