Tak si prohlížím na Google Earthu hvězdnou oblohu v okolí souhvězdí Persea a najednou na mě mezi hvězdami vybafnou keše. Třeba budeme jednou kešovat i ve vesmíru. Jen by mě pak zajímalo, jaký souřadný systém budeme používat ![]()

Tak si prohlížím na Google Earthu hvězdnou oblohu v okolí souhvězdí Persea a najednou na mě mezi hvězdami vybafnou keše. Třeba budeme jednou kešovat i ve vesmíru. Jen by mě pak zajímalo, jaký souřadný systém budeme používat ![]()

No jen mám trochu strach kolik bude stát novej geopovoz ![]()
Tudle mě napadlo, jestli už existuje nějaká keška v prostoru Second Life ![]()
Tyjo zrovna před pár minutama jsem si pročítal web Second Life a uvažoval nad tím, jestli pak už pak tam mají i Geocaching ![]()
Geocaching je zkrátka všude, až budeme staří takbudeme lovit pouze virtuálně. Už se nemůžu dočkat, to bude vzrůšo…
I když teď mne napadá - takový geocaching je ve hrách už odpradávna - v takových PRG kdy jsme hledávali schované klíče, poklady, svitky a podobně po všech koutech lokací… ![]()
Hm něco jako geocaching se skutečně ve hrách objevovalo např v Planescape Torment a i v jiných RPG hrách od Black Isle mají vlastní souřadnicový systém obrazovky a jsou tam poschovávány speciální předměty a drobnůstky tak velikosti několika pixelů. Vlastně takové microcache ![]()
V Diablu zase byly large kesky na kazdym kroku, ani ne moc maskovany, a v nich spooousty geocoinu a jinejch darecku ;-D
Ale zase byly hafo zamudlovany ![]()
No, a v adventurách se člověk občas nevyhnul "pixelhuntingu", já konkrétně mu familiérně říkám "pixlahunting" B)