Geocaching Survey Invite

Prisla mi takovahle zprava:

Ale hned na druhe strance dotazniku je otazka

*What is your primary reason for not geocaching?

Coz si myslim znamena “Co je hlavni duvod proto, ze negeokesujete”

To mi nekdo vysvetlete proc jsem takovy dotaznik dostal…

asi necachujes
ja jsem ten dotaznik mel taky a vyplnil jsem to, nejak jsem si toho zminovaneho bodu nevsim

No nevim, mozna pro nekoho dat 2 kese za tyden znamena neprovozovat geocaching :slight_smile:

Ne, vazne, ja si nevsim ze by tam bylo neco takoveho:)

Nemysleli to nevinne jen tak - jaky mate duvod nekesovat, kdyz zrovna nekesujete - kdyz mas treba zrovna tyden dva prestavku bez navstevy gc.com… tak jsou zvedavi, jestli mas moc prace, nebo ti nevyhovuje GC.com a brouzdas po navicaching. … nebo tak neco?

to je mozne, ze ty dotazniky jsou ruzne v zavislosti na tom, co tam clovek vyplnuje. U mne se asi na nic takoveho nepotrebovali ptat kdyz jsem jim rekl, ze server gc.com navstevuju denne a cachuju vice dni v tydnu.

Ja zkousel ty odpovedi predchazejici tehle otazce zmenit - hned jak jsem ji videl, tak jsem se vratil a dival sem se, jestli jsem nezaskrtl neco spatneho, ale furt tam tahle otazka byla.
Tak to asi bylo tim, ze jsem se priznal, ze taky nekdy ctu knizky, tak sup a hned otazka proc radsi nehledas kesky!!! :-)))

Ja se spis bal, jestli me nekdo nezrusil ucet, nebo tak neco. Takova anketa na rozloucenou, jako kdyz dam nekde Unsubscribe :wink:

Já tam tu otázku taky neměl. Asi to bude, jak říká adp.

Knizky jsem priznal taky, takze tema to nebude…