Když poslední dobou "převážně zhnuseně" prolézám toto fórum, mám pocit, že pro mnohé z vás už není Geocaching zábavou, nýbrž sportem se vším co k tomu patří. Tedy i hantrkování se, hádání se, podvádění, osočování atd.
Proboha lidi co BLBNETE? Vyprdněte se na to, lovte kešky které se vám líbí a ignorujte ostatní.
Připadá mi že za chvíli tu začnou vznikat vlákna typu "Jak je možné že mi schválili keš před barákem v době kdy jsem nebyl doma - mělo to bý moje FTF já tam přeci bydlím. Smažte všem jejich logy."
Už mě fakt nebaví to vaše věčné jak je možné …, co si myslíte o této keši … apod. Běžte s tím fakt už někam, nejlépe do pr…e ! :@ Díky
Petr
PS: Ani sem nemusíte přispívat, stejně to tu hned zamknu. Je jasné že tu budou 2 typy názorů, jedni se mnou budou souhlasit a jedni se zas jen hádat o "svojí" pravdě.
Chapu Tvuj nazor, nastesti to "v terenu" neni tak hrozny - vetsinou pri kesovani nebo na eventech potkas (vicemene) :)normalni lidi, ktery bavi hledat krabicky a hrat si s GPSkou.
Tohle forum neodpovida realite - castecne za to muze internetova anonymita a fakt, ze se muzes hadat s nekym, aniz bys mu to musel rict do oci a taky obcas horsi pochopitelnost psaneho textu, kdy neco vyzni jinak, nez kdyz to reknes u piva.
Obecne bych ten geocaching jeste tak nezatracoval. B)
Tohle je velice přesně řečeno. Děkuji za zajímavý názor. Jen bych k tomu za sebe podotknul, nezatracuji geocaching jako takový, jen mě mrzí co někteří na fóru předvádí a jak se geocaching za tu chvíli co ho znám (2 roky) mění k horšímu.
Mám nejradší keše v přírodě a na vesnicích a ty také rád lovím. Městské převážně ignoruju a jsem spokojený. Jen mě občas vytočí zbytečné a trapné postesky některých "kačerů" zde na fóru.
Hele dík, že jsi to nezamknul! To by mi totiž opravdu přišlo jako zajímavý nový trend - vyřknout proklamaci a hned to típnout To by tady byla teprve spousta rychlovláken;)
Můj názor: Geocaching není horší. Je holt více keší = větší možnost volby. Vznikají i nové a moc pěkné krabičky (aspoň v mém okolí)
Fórum gc.cz není horší. Je holt více diskutujících = větší anonymita. I více blbců (ale taky rozumných lidí, co poraděj s problémem, věnují se tvorbě různých feature, které nejsou nezbytné pro gc, ale usnadňujou život).
Že by se ovšem argumentace od časů solipsa nějak zmírnila, to si nemyslím. Že sem (na fórum) někteří rozumní cacheři nechodí vůbec nebo jenom málo, to je jejich svatý právo. Já si třeba myslím, že i zaplivaná čtyřková putyka na nádraží (k čemuž bývá fórum přirovnáváno) má své kouzlo a opodstatnění.
Jinak opět přidávám zdarma radu pro léčbu (pod)zimní (geo)deprese: Dostatek kvalitního alkoholu;)
mám v lednici dost piva,dvě flašky vodky a ještě něco by se našlo.
Ale jinak k tématu.Ani já nejsem skutečně takovej magor a plkač jako to zde vypadá.Netvrdím že jinak jsem úplně normální,ale částěčně mě omlouvá že jsem původně z Bohnic.Anonymita internetu dává křídla i mé pošahanosti.Ve "skutečném" světě má člověk spousty starostí,práce… tak proč se neodreagovat a nezaplkat si.
podle písmenek nevím jestli je to ironie,ale předpokládám že ano:D On je totiž rozdíl jestli bydlíš v Bohnicích nebo přímo v léčebně:D (kdo by si chtěl rýpnot,nemyslím tím přímo v nějakém pavilonu,ale oni tam mají byty pro zaměstnance)
No paradoxně jsi defakto k tomu foristickému hnusu tímto tak trochu přispěl
Asi tak, jako si vybíráš cache, tak si musíš vybírat i ta správná vlákna, a některá jsou velmi pěkná, třeba teď se mi moc líbilo o tom, co dělat při setkání s turem
A jde též o to, že některá vlákna jsou založena s dobrým úmyslem, jenže pak se to tak trochu zvrhne… a jak psal H+ "…obcas horsi pochopitelnost psaneho textu…" a to co napsal okolo přidává též své. Málo kdo si uvědomuje, jak v textu dost se ztrácejí výrazy tváře a tóny a hlasitost řeči - a smajlíci to asi moc nezachrání.
Takže se nerozčiluj, stejně s tím nic moc neuděláš
Nejvíc mě ale štvou vlákna, která se tu rozmáhají a to typu:
Buď souhlas nebo vypadni!
Na fóru si každej votvírá hubu, protože se nemusí bát ale v reálu to je uplně jinak, většina kačerů které geocaching opravdu baví jsou normální.
Taky mě dokáźe dost vytočit když mi někdo k mojí kešce která se jmenuje Podchod, u které je fotka a u které z listingu vyplívá že je to u podchodu ve městě, napíše že se mu keška nelíbí nebo dokonce něco horšího a že má rači kešky v přírodě. Proč teda na takovou kešku ten člověk leze?
Ne, ne, geocaching je pořád zábava.
Jenom geocaching není toto fórum. V poslední době tu kralují rádobyvtpiní nebo samolibí jedinci, co zaplevelí úplně všechny diskuse.
Smůla, ale ne pro geocaching!