IN magazín bývá jako příloha HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN, ne? Každopádně na netu jsem nic nenašel, co by mělo návaznost na IN magazín…tak třeba někdo bude mít lepší "čmuchací" metodu
Všechna stará čísla IN magazínu jsou ke stažení v pdf na webu hospodářek http://in.ihned.cz/?p=n0I000, bohužel, co stránka, to soubor. Namátkou jsem prošla čísla 30-32/2006, ale nic jsem tam nenašla…
Tak aby těch článků nebylo málo :o - další jsem náhodou nalezl na serveru BEHEJ.COM. Pro jistotu to končí odkazem na nalezenou mrtvolu :@ (aby to bylo zajímavější). Nebojte, on ten mediální zájem zase poklesne… zase tolik lidí ochotných se hýbat více než je nutné (a dál než na trase domov-auto-prace-auto-supermarket-auto-domov) není. Snad jsem se tím nikoho nedotkl - mnozí z Vás jsou jistě sportovci a DŘÍVE IN nepreferují… Ti pak dopadají takhle.
Stáhl jsem si hromadně celý archiv IN magazínu (dík za odkaz) a pak dal vyhledat klíčové slovo "geocaching" ve všech PDFkách (pomocí Foxit Reader i Adobe Acrobat Professional) najednou a stejně mně to nic nenašlo
Dobrá práce! Teď by to ještě chtělo vytvořit sekci zde na webu a ty odkazy tam šoupnout.
Ještě k článku:
20.12.2005 - iDNES.cz - Mladík zemřel kvůli internetové hře
dokonce k tomu vyšlo později v MF Dnes dementi, ale není v mých silách to najít.
Díky za pochvalu Časem, jak to ještě naroste, tak bych mohl někomu napsat, že by to hodil do nějaké sekce na stránkách.
Jinak pokud MF DNES vydala dementi, tak by to mohlo být v tom archivu. Ale nic jsem v něm nenašel Hledal jsem na http://mfdnes.newtonit.cz.
Dnes si tak listuji svým oblíbeným časopisem Computer a najednou koukám, článek o Geocachingu. Říkám si co asi napsali no a výsledek není špatný, ale ani ne perfektní. Zase takové obecné informace, které hru vychvalují, ale o pravidlech jen taková mírná zmínka.
Prostě typický článek média, který se touto problematikou vůbec nezajímá :|.
Jak už bylo uvedeno jinde: vyšel další článek v MF Dnes. Teď už o naší tajné hře ví úplně každý :o … z agentů a podivínů se tím pádem stáváme všem na první pohled jasnými KAČERY. Zkrátka JSME PROZRAZENI :(. Nicméně každá módní vlna se jednou přežene… navíc k provozování tohoto koníčku se lidé musí HÝBAT a to některé dříve či později odradí :p.