Geocaching v nové knize o GPS

Computer Press vydává novou knihu o GPS. Nemám v tom prsty. Kniha možná ještě ani není v prodeji, ale šéfovi knižního vydavatelství, který tady sedí vedle mě, právě přišla na stůl, tak jsem mu ji vzal a prolistoval.

V knize je plných dvaadvacet stran věnovaných geocachingu. Zdá se, že autor sice není nijak extrémni cacher, ale informace jsou korektní, zdají se mi přesné a pravdivé. Myslím, že kdo začne hledat keše na základě informací z této knihy, bude teoreticky dobře připraven.

Jen tam možná mohlo být víc odkazů na gc.cz, autor se odvolává hlavně na gc.com. Ale zmínka o české wiki tam je.

Je to tahle? http://knihy.cpress.cz/knihy/pocitacova-literatura/cad/gps-prakticka-uzivatelska-prirucka/
Asi si ji nějak předobjednám:)Akorát tam nejni kdy bude na pultech.

Na webu a v prodeji by to mělo být asi až příští týden. Má taky trochu jinou obálku, tohle byla jen nějaká beta.

Osobně bych tu knížku asi strukturoval trochu jinak, ale na druhé straně asi splňuje to, kvůli čemu byla vydána. Je to pro lidi, kteří chtějí o oboru GPS a navigace najít na jednom místě všechno důležité.