Slzy se mi derou do očí, když po letech oprašuju stará videa. To bylo tak… S Morganem jsme tehdá sjezdili celej jihozápad Států - od Louisiany až po Californii, zavítali jsme i do Mexika. Geocaching byl tehdá v plenkách, keše se daly spočítat na prstech rukou a nohou Morganových, no dobrá, ať nekecám - i mých. Na videu si všimněte, že Morgan má GPS schovanou pod sakem. Tehdá se chodilo lovit, ne v maskáčích, alébrž v obleku, takový to byl svátek! Vojáky a fedarály jsme měli věčně za zadkem, džipina se namohla nosit jen tak volně v ruce, kdyby ji u nás našli, koukalo z toho až doživotí!!! Jó, to byly časy. Mrkněte, co se v keši onehdá nacházelo. Zde Morgan našel pár prachbídných padesátidolarovek, o pár dní později jsem si ale z keše odnášel přes milion doláčů!!! Dnešní logy aká TNLN - to prostě neexistovalo, vždy byl popsán nejméně jeden arch A4, začínající většinou slovy "Drahý kačere"!!! Morgan je maličko vyplašený, federálové nas tehdá pěkně zmáčkli, takže ostražitost byla na místě! Jó, prostě se psal rok 1994…
Jestli si teda myslíte, že kecám, podělím se s vámi o zlomek mýho archívu. Takže, kdepak to je? Á TADY!!!
:D:D:D
Jo tak presne o tomhle jsem psal v mem http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=5a07544d-9ec5-4ffa-a990-bb922cef0df3 logu u [cache]GC1FNDC[/cache]. Byla to tenkrat parada…
Jo to tenkrát se psalo do hintu jasně : "Pod kamenem, kterej do zídky evidentně nepatří" nebo tak nějak, co? Byl jsem tam po vás a byl tam jenom ten igeliťák. Ani logbook jste nevrátili!
:D:D:D
Hezký!!
Teda dost jsem se pobavil. Jo to by stoupl pocet FTFkaru, kdyby nove zalozene kesky obsahovaly to, co nasel Morgan. :D:D:D:D
ono se ale určitě kešovalo už o nějakej ten pátek dřív.. Link
Piráti také zakopávali truhly s poklady na pustých ostrovech, jenom se tomu tehdy neříkalo geocaching. Některé dodnes čekají na FTF ![]()
Během první války v perském zálivu (cca 1991) pracovalo GPS nějakou dobu s plnou přesností pro všechny aby ho i spojenci USA mohli využívat. V té době jsem poprvé zkoušel GPS, velikého leteckého Garmina 100. Vytvořil jsem si waypoint a nechal jsem se na něj navigovat z různých směrů a byl jsem fascinovaný jak mne to pořád navádí do toho samého místa. Kdyby mne tehdy napadlo schovat krabici a zveřejnit souřadnice, mohl jsem být slavný ![]()
Dobře jsem se pobavil ![]()
Ja myslim, ze uplne prvni keska byla vlastne "Truhla Jary Cimrmana". ![]()
Panove a damy, vyborne jste me pobavili. Opravdu ![]()
Ale vsimli jste si, jak se tehdy chodilo kesovat? Pekne na urovni. Sacko, klobouk, komplet oblek, botky. Rovnez si vsimnete, jak si Morgan dava bacha, zda jej nekdo nesleduje - dneska si spousta z nas takoveho majzla nedava..pekne se diva a pak dle vyhodnoceni smyslovych vjemu spravne sahne ![]()
Rovnez zadne DRIVE-IN. Pekne po svych nebo autobusem (a v pripade cerne pleti jste mohli sedet akorat pekne vzadu a nedutat).
A urcite to nebyla tradicionalka, minimalne mysterka. Vite, jak dlouho musel cekat, nez se mu naskytla prilezitost odlovit?? No ja uz si to z toho filmu nepamatuji…
Za jediny trackovatelny predmet se tam daji povazovat asi ty bankovky..kdepak je jim asi konec..
Jeste jednou diky, pomalu jsem smichy zacal ronit slzy
jj uz i Morgan to delal pro prachy ![]()
lol
Tek teď jsem se opravdu vyděsil. Jedno COLORADO totiž vlastním :D:D:D
Kolik má Morgan dneska FTF??
Výbornej kousek..
Nevím ale prý spolu s CaptainnKiddem zakládal pěkné mysterky ![]()