Geocaching v TV

Vazeni a mili kolegove, nezapomente si 11.3. ve 12:55 zapnout TV ci rekordery a sledovat mou malickost blekotajici nesmysly o geocachingu v poradu nazvanem SuperPomeranc na CT1. :wink: Predem se tesim na vasi zcela opravnenou kritiku… ;)))

<a href="Pětka v Pomeranči - iVysílání | Česká televize

Jeste to nevysilali, a uz je tu kritika :slight_smile: SuperPomeranc je na CT2! :wink:

No tak to jsem zvědavej co se dozvim novýho :wink: No aspoň, že to bude řikat geocacher, pořád lepší, než nějakej článek v novinách od redaktora co o tom ví prd…

Nejlepsi mi prijde zadnej clanek. Ale to je zpatecnicky pristup, ze. // Jen poznamka - sobota v jednu je nestastnej cas, v tu dobu je spravnej geocacer v terenu, ne :] … nebo ja aspon asi budu, kdyz okolnosti dovoli. Cili by dalsi podobne mohlo zajimat, ze repriza toho dilu je jeste v pondělí 13. března ve 23:50 na CT1.

mohol by niekto PC-Romea v akcii nahrat? PC, jedeeeees :)))

Já to urcite nahraju, VHS.

Romeo uz je davno nahranej :o)))

Hodlam to nahravat na kompu z digitalni televize … tak to pak muzu kamkoli nasdilet …

urcite o to budu mit zajem, budu v ty dobe v Italii a nechci tyhle pristroje ( video ) nechavat zapnuty,
jednou uz mi bourka stacila…
muzes mi to pak prosim poslat nebo nasdilet ?? diky !!!

… nasdilet, s odkazem v tomhle threadu? diky :]]

jasne nasdilet v nejaky cache neasi

Muzu vedet, kdo a proc tady pouziva stejnej nick jako ja ???
Honza Riha - doktor

haha. uz viem, ako budeme volat Pisiho. Superpomeranc! :-))))

takze muzeme se tesit na nejakou pomerancovou kes v oblasti kavcich hor a s obsahem nahravky PCromea? :slight_smile:

Sorry, no food in caches :slight_smile:

kdyz jsou to Kavci hory, tak se mozna jedna o pomeranc mechanicky.

Lepsi by byl nejakej minievent, abych aspon potkal zas nekoho dalsiho :slight_smile:

Ale vnukli jste mi zajimavej napad, poridim hafo mini CD 8 cm, napalim tam tenhle dokument + treba i zatim vysly clanky o geocachingu a budu to davat do kesek :slight_smile:

Ale ted vazne, format vysilani je MPEG2, nezpracovany to muze mit kolem sto mega (pocitam maximalni delku toho sotu o GC kolem deseti, patnacti minut, kdyz to ma cely hodinu), samozrejme pomoci divxu to nejak zmensim, je akceptovatelna velikost souboru treba 30 MB? Jinak nemam moznost to vystavit nekde na ftp, takze pouziju nejaky verejny servery pro sdileni typu rapidshare a podobne … mate nekdo jinej napad?

[quote]
Vazeni a mili kolegove, nezapomente si 11.3. ve 12:55 zapnout TV ci rekordery a sledovat mou malickost blekotajici nesmysly o geocachingu v poradu nazvanem SuperPomeranc na CT1. :wink: Predem se tesim na vasi zcela opravnenou kritiku… ;)))

Tak Te(i nas) nejak balamutili.Jdou zaverecne titulky a o geocachingu ani tuk.:-(((

Tak jsem pretrpel hodinu te “hudebni” hruzy od zacatku az do zaverecnych titulku. Ani se nedivim, ze Americani to s uspechem pouzivaji na muceni lidi. A po Ondrovi a GC ani vidu ani slechu. :frowning: Kde tedy udelali soudruzi z CT chybu?

Buď jsme to přehlídli nebo jsme se koukali na jiný pomeranč…ale tomu hip-hoperovi, který se mi snažil propíchnout ukazováčky obrazovku to nezapomenu…